03 Ιουλίου 2014

Ο Παναθηναϊκός απέκλεισε την επιστροφή του Καραγκούνη

Οριστικά σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα... εκτός του Παναθηναϊκού θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιώργος Καραγκούνης, καθώς έπειτα από τηλεφωνική επαφή που υπήρξε το απόγευμα της Πέμπτης, ακυρώθηκε το ραντεβού με τον Νίκο Νταμπίζα, καθώς του μεταφέρθηκε η απόφαση της διοίκησης να αποσυρθεί από τη διαπραγμάτευση.

Έτσι, το πολυαναμενόμενο ραντεβού που θα γινόταν υπό την παρουσία και του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννη Αλαφούζου, δεν θα γίνει ποτέ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θέμα δεν κόλλησε, ούτε στο οικονομικό, αλλά ούτε και στο αγωνιστικό, αφού ο «Κάρα» δεν έθετε κανέναν όρο για την επιστροφή του και την 3η παρουσία του στο «τριφύλλι».

Πλέον ο Καραγκούνης φέρεται να εξετάζει ακόμα και την πρόταση του Φρανκ Κλόπα για να αγωνιστεί στο αμερικανικό πρωτάθλημα (MLS).

Ακόμη δεν είναι δεδομένο ότι ο αρχηγός της Εθνικής στο Μουντιάλ της Βραζιλίας θα συνεχίσει να αγωνίζεται ή εάν θα αποχωρήσει από την ενεργό δράση. Εξάλλου, έχοντας μείνει ελεύθερος από τη Φούλαμ, ο «Κάρα» μπορεί να αποφασίσει για το μέλλον του χωρίς να αποκλείεται τίποτα...