02 Ιουλίου 2014

ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ! ΒΙΑ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟ ΓΥΦΤΟΥΣ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ Έξαλλη γύφτισσα έσπασε τζάμι στο Δικαστήριο - Τραυματίστηκε αστυνομικός - Έξι συλλήψεις

Μία γυναίκα Ρομά, όταν έμαθε για την προφυλάκιση του αδελφού της, ο οποίος και προσήχθη μαζί με άλλα επτά άτομα στο Δικαστικό Μέγαρο Πατρών προκειμένου να απολογηθεί στον ανακριτή για τη σπείρα με τις κλοπές δικύκλων, έσπασε ένα τζάμι, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας αστυνομικός.

Αμέσως ενημερώθηκε το επιχειρησιακό κέντρο της ΕΛ.ΑΣ. και στο σημείο έφθασαν άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι όποιοι κατάφεραν να συλλάβουν την γυναίκα, αλλά και να προσαγάγουν και άλλα άτομα, τα οποία είχαν βγει εκτός εαυτού μετά το άκουσμα της απόφασης ανακριτή και εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες το περιστατικό ξεκίνησε γύρω στις 12:45 το μεσημέρι της Τετάρτης,  με την ανακοίνωση της απόφασης από το γραφείο του Εισαγγελέα.

Ευτυχώς η κατάσταση του αστυνομικού δεν εμπνέει ανησυχία, αφού τραυματίστηκε ελαφρά
Αμέσως μετά τις πρώτες συλλήψεις, σημειώθηκαν επεισόδια κι εκτός δικαστηρίου, αλλά και... κυνηγητό στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας, που βρίσκονται κοντά στο δικαστικό μέγαρο.

Τελικά κατέφθασαν ισχυρές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. και προσήγαγαν αρκετά άτομα στο αστυνομικό μέγαρο της οδού Ερμού, από τα οποία τελικά τα έξι συνελήφθησαν.

Πηγή: patrastimes.gr