16 Ιουλίου 2014

Συγκλονιστικό βίντεο από το "πιστολίδι" με τον Νίκο Μαζιώτη-Τουρίστες πέφτουν στο έδαφος για να σωθούν

Την καταδίωξη Μαζιώτη στο κέντρο της Αθήνας κατέγραψε καρέ-καρέ κάμερα κλειστού κυκλώματος ασφαλείας καταστήματος εστίασης στο Μοναστηράκι. Απίστευτα γρήγορη αντίδραση των τουριστών που χώθηκαν σε χρόνο dT κάτω απ' τα τραπέζια. Δείτε βίντεο με τον Αυστραλό τραυματία να τρέχει μέσα στο μαγαζί...

Όπως προκύπτει από τα στοιχεία της ΕΛΑΣ και τις μαρτυρίες, ο Νίκος Μαζιώτης πυροβόλησε συνολικά 8 φορές κατά των αστυνομικών και αθώων πολιτών, δείχνοντας για άλλη μία φορά πόσο αδίστακτος εγκληματίας είναι, αφού προκειμένου να διαφύγει δεν δίστασε να πυροβολεί ανεξέλεγκτα.

Χαρακτηριστικό είναι το βίντεο ντοκουμέντο από κάμερα ταβέρνας στο Μοναστηράκι!
Σε αυτό φαίνεται μία παρέα να κάθονται για φαγητό και ξαφνικά περνάει μπροστά τους τρέχοντας ο Νίκος Μαζιώτης. Απο πίσω του τρέχουν οι αστυνομικοί, με τις σφαίρες του αρχιτρομοκράτη να πέφτουν βροχή. Οι άνθρωποι που κάθονται στην ταβέρνα φαίνεται να πέφτουν στο έδαφος, προκειμένου να σωθούν και από θαύμα δεν θρηνήσαμε νεκρούς.




Δείτε τη στιγμή του τραυματισμού του 19χρονου Αυστραλού τουρίστα, ο οποίος αμέσως μετά τον πυροβολισμό που δέχθηκε έτρεξε μέσα στο κατάστημα.




Νέο βίντεο ντοκουμέντο δευτερόλεπτα μετά τη συμπλοκή

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο, αμέσως μετά την αιματηρή συμπλοκή που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Αθήνας, μεταξύ των αστυνομικών και του κατηγορούμενου τρομοκράτη, Νίκο Μαζιώτη, που μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1