13 Ιουλίου 2014

Η φώτο απόλυτης απαξίωσης της Βραζιλίας-Απογοητευμένοι οι βραζιλιάνοι, στηρίζουν Γερμανία απόψε για να μην τους βρει συμφορά

Δείτε τη φωτογραφία που έκανε το γύρο του κόσμου από το χθεσινό μικρό τελικό (φωτό)
Εκτύπωση E-mail

Μια φωτογραφία (καθαρό μοντάζ) από τον χθεσινό μικρο τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου και την... ξεγυρισμένη τριάρα της Ολλανδίας στη Βραζιλία, έχει γίνει δημοφιλής στο διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες.

Ηταν κοντά στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, το σκορ ήταν 2-0 υπέρ της Ολλανδίας και οι Βραζιλιάνοι μετα βίας πέρναγαν τη σέντρα. Ετσι, κάποιοι δημιούργησαν μια φωτογραφία με τον Γιάσπερ Σίλεσεν να έχει αράξει στο δοκάρι και να... καπνίζει με την ησυχία του!



φυσικά ο Σίλεσεν εμφανίστηκε και σε άλλες καταστάσεις
















Απογοητευμένοι οι βραζιλιάνοι, στηρίζουν Γερμανία απόψε

Η οικοδέσποινα του φετινού Μουντιαλ δεν κατάφερε να σώσει τα προσχήματα στον Μικρό Τελικό και τερμάτισε στην 4η θέση, χάνοντας με 3-0 απο την Ολλανδία το βράδυ του Σαββάτου.

Οι ελπίδες της Βραζιλίας εξανεμίστηκαν στα πρώτα δύο λεπτά, όταν ο Τιάγκο Σίλβα ανέτρεψε τον Ρόμπεν και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι υπέρ της Ολλανδίας, το οποίο εκτέλεσε ο Φαν Πέρσι γράφοντας το 1-0.

Το δεύτερο γκολ ήρθε στο 16’ απο τον Μπλιντ και οι Ολλανδοί δεν είχαν κανένα πρόβλημα να διατηρήσουν το σκορ απέναντι στην παραπαίουσα Βραζιλία μέχρι τις καθυστερήσεις, όταν ο Γουϊνάλντουμ πέτυχε το 3-0.

Η συντριβή με 7-1 απο τη Γερμανία στον ημιτελικό δεν πτόησε τους Βραζιλιάνους, οι οποίοι γέμισαν τις 69.000 θέσεις του γηπέδου της Μπραζίλια για τον Μικρό Τελικό, ελπίζοντας ότι η ομάδα τους θα αποχαιρετούσε το Μουντιάλ με μία αξιοπρεπή εμφάνιση.

“Το Μουντιαλ είχε μεγάλη επιτυχία, αλλά η ομάδα μας ήταν μεγάλη αποτυχία…” σχολίαζαν μετά το τέλος του αγώνα, ελπίζοντας, πλέον, στη συντριβή της Αργεντινής, αιωνίου αντιπάλου της Βραζιλίας, στον Τελικό.

“Οι αργεντίνοι είναι άθλιοι γείτονες” δήλωσε στους New York Times ο Εράσμο Αλμπέρτο Λόσι, ένας οδοντίατρος 67 ετών, την ώρα που έφευγε απο το γήπεδο της Μπραζίλια. «Την Κυριακή θέλω να κερδίσουν οι γερμανοί με 8-1. Ακόμα καλύτερα με 9-1…»