16 Ιουλίου 2014

ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΠΑΛΙ! Συνελήφθη ο τρομοκράτης της «πουτσ@ς» Μαζιώτης στο κέντρο της Αθήνας, μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών

[Τον πιάσανε πάνω στη λύσσα του, όπως όλων των αριστερών, για λεφτά, την ώρα που προσπαθούσε να ληστέψει κοσμηματοπωλείο! 

Τώρα το βάρος της επανάστασης πέφτει στις πλάτες της χοντρής φίλης του της Ρούπα, που αναμένεται να είναι η επόμενη... ΤΡΕΞΤΕ ΤΩΡΑ ΣΥΡΙΖΑίοι ΕΞΩ ΑΠ'ΤΗ ΓΑΔΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΕΡΩΣΗ ΤΟΥ!]

Μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών με αστυνομικούς, οι οποίοι διενεργούσαν ελέγχους στα πλαίσια της επιχείρησης Θησέας - Τραυματίστηκε ένας αστυνομικός

Στη σύλληψη του τρομοκράτη Νίκου Μαζιώτη προέβη, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η αστυνομία πριν από λίγο σε συμπλοκή στο Μοναστηράκι. Έγινε...
ανταλλαγή πυροβολισμών με αποτέλεσμα να τραυματιστεί  ένας αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ, ο ίδιος ο Μαζιώτης, ένας σύντροφός του, καθώς κι ένας περαστικός στη συμβολή των οδών Ερμού και Αθηνάς, μπροστά από υποκατάστημα τράπεζας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Μαζιώτης προσπαθούσε να κάνει ληστεία σε κοσμηματοπωλείο της περιοχής, ενώ η κατάσταση των τραυματιών δεν εμπνέει ανησυχία. Εκτός των πυροβολισμών, οι δράστες έκαναν ρίψη και τουλάχιστον μιας χειροβομβίδας. Αυτή τη στιγμή, μεταδίδει ο ΑΝΤ1,  γίνεται προσπάθεια να απενεργοποιηθούν τα εκρηκτικά.

Οι αστυνομικοί διενεργούσαν ελέγχους στην περιοχή στο πλαίσιο της επιχείρησης Θησέας. Το σημείο έχει αποκλειστεί, ενώ κατά τη διάρκεια της συμπλοκής επικράτησε πανικός, καθώς το περιστατικό σημειώθηκε σε ώρα αιχμής.

Τις επόμενες ώρες αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από τις Αρχές, ενώ η αστυνομία αναμένεται να δημοσιοποιήσει φωτογραφίες από το συμβάν, καθώς και την ταυτότητα των συλληφθέντων.