14 Ιουλίου 2014

ΦΩΤΟ-Η Εύα Καϊλή αλωνίζει, ο Γερουλάνος και ο Πεταλωτής ποζάρουν ντυμένοι σαν δίδυμοι

Μακριά από τις παραλίες έμειναν τα στελέχη της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ που συμμετείχαν σε μια μαραθώνια συνεδρίαση, με 41 παρεμβάσεις και δυνατά πηγαδάκια. Με κοντομάνικα, χωρίς γραβάτες - με εξαίρεση τον πρόεδρο Ευάγγελο Βενιζέλο- πρόσωπα από όλες τις φάσεις του παρελθόντος του κόμματος μίλησαν, συναντήθηκαν φωτογραφήθηκαν σε μια παλιά και συγχρόνως νέα ανθρωπογεωγραφία του κόμματος. Η επικεφαλής της Ελιάς στο Ευρωκοινοβούλιο Εύα Καϊλή ήταν η αδιαμφισβήτητη σταρ της συνεδρίασης, την κηνύγησαν οι φωτογράφοι και αυτοί τους χάρισε χαμόγελα και πόζες αφειδώς. Ντυμένη στα λευκά, με μια μαύρη ζακέτα για να αντιμετωπίσει το ψύχος του κλιματιζόμενου χώρου, έστειλε το δικό της μήνυμα μέσω του t shirt της που έγραφε Think, με ένα θαυμαστικό στη θέση του i.

Δυναμική επανεμφάνιση έκαναν και οι ισχυροί υπουργοί της κυβέρνησης Παπανδρέου Παύλος Γερουλάνος και Γιώργος Πεταλωτής, που έμοιαζαν με δίδυμοι, καθώς όχι μόνο είναι ξανθοί και οι δύο αλλά ήταν και πανομοιότυπα ντυμένοι. Ο Γιώργος Πεταλωτής όλους αυτούς τους μήνες που δεν τον βλέπουμε στη δημοσιότητα έχει προφανώς ασχοληθεί με τον αθλητισμό αφού ήταν πιο φιτ από ποτέ.

Κατά τα λοιπά, είναι γεγονός πως κυρίαρχησαν οι γυναικείες παρουσίες, με μια σταθερή ψήφο εμπιστοσύνης στα κόκκινα μαλλιά - φαίνεται δεν διάβασαν την είδηση πως στο μέλλον οι κοκκινομάλληδες θα εξαλειφθούν από τη γη.

Ακολουθούν χαρακτηριστικές φωτογραφίες.


Φωτογραφίες: Eurokinissi, fosphotos