03 Ιουλίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ-Απίστευτα ξεφτιλίκια στις Βρυξέλλες! ΟΛΟΙ οι ξένοι συνεχάρησαν τον Σαμαρά και οι αντιμνημονιακοί κάφροι μιλούσαν για πείναι και αυτοκτονίες!

Για να φανταστείτε πόσο γέλαγαν οι ευρωπαίοι μαζί μας να πούμε το εξής:

Μετά την ομιλία Σαμαρά πήρε τον λόγο από ένας εκπρόσωπος από τις ομάδες της Ευρωβουλής. Οι Ομάδες που έχουν έλληνες ευρωβουλευτές έβαλαν Έλληνα να μιλήσει, για το Λαϊκό Κόμμα μίλησε πχ. ο Κεφαλογιάννης. Μόλις ήρθε η σειρά του Μαριά άρχισε τα γνωστά περί "αποτυχίας, η Ελλάδα γονάτισε, έχει δανειστεί 200-300-400 δις" κ.λπ, τα ίδια και η Σακοράφα... μετά ήρθε η σειρά των Πρασίνων που δεν έχουν Έλληνα βουλευτή και ο εκπρόσωπός τους έκπληκτος απ' όσα άκουγε είπε:
"Είναι απογοητευτικό. Δεν είμαι έλληνας και αισθάνομαι λίγο εξωγήινος στην κουβέντα που γίνεται εδώ. Να πω λοιπόν εγώ δυο λόγια για το τι έγινε τους περασμένους μήνες. η ελληνική προεδρία ολοκλήρωσε μια σειρά θεμάτων που βρίσκονταν σε φάση προσχεδίου, όπως πχ. την ενοποίηση του τραπεζικού συστήματος που είναι πολύ σημαντικό θέμα. υπήρξαν και θέματα που δεν έγινε τίποτα..."...

Φυσικά οι καραγκιόζηδες δεν κατάλαβαν Χριστό και μετά ήρθε η σειρά του Επιτείδιου της ΧΑ που απτόητος συνέχισε "οι έλληνες πολίτες πεινάνε, αυτοκτονούν, η κυβέρνηση έχει βάλει τους βουλευτές μας φυλακή" κ.λπ για να πάρει το λόγο μια Σλοβένα η οποία επίσης έκπληκτη είπε "είδα τους προηγούμενους έλληνες συναδέλφους να εμπλέκουν εδώ ελληνικά εσωτερικά προβλήματα, αλλά εγώ θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ Σαμαρά και την Ελληνική Προεδρία για τις προσπάθειες που έκανε παρά τα εσωτερικά προβλήματα, να προχωρήσει διάφορα θέματα, γιαυτό σας ευχαριστώ κ. Σαμαρά!!"

Ο μόνος που αναφέρθηκε σε ευρωπαϊκά θέματα ήταν ο Κύρκος ο οποίος είπε ότι κάποια προχώρησαν κάποια όχι για να έρθει η σειρά του κομμουνιστή που είπε τα γνωστά "λαέ μη σκύβεις το κεφάλι, αντίσταση και πάλη".

Στη δευτερολογία του ο Κεφφαλογιάννης τους θύμισε ότι είναι στις Βρυξέλλες και πρεπει να καταπολεμήσουν τον λαϊκισμό αλλά σιγά μην καταλαβαίνουν οι Μαριάδες από τέτοια... μόλις πήρε το μικρόφωνο ο Χρυσόγονος ξανά τα ίδια...

Φυσικά η ξεφτίλα τους γίνεται ακόμα μεγαλύτερη αφού στη συνέχεια πήραν το λόγο άλλοι 5-6 Ευρωβουλευτές από διάφορες χώρες οι οποίοι ΟΛΟΙ, μα ΟΛΟΙ λέμε, επαίνεσαν και συνεχάρησαν την Ελληνική Προεδρία και τον Σαμαρά!

Το βίντεο της ξεφτίλας μπορείτε να το δείτε εδώ:  http://www.europarl.europa.eu/ep-live/el/plenary/video?debate=1404293892565&format=wmv