14 Ιουλίου 2014

Σήμα για αποστασία βουλευτών, δίνει ο… τσέλιγκας του ΣΥΡΙΖΑ

Τριάντα εννέα χρόνια μετά, παρά μία μέρα, από την καταστροφική για τον τόπο Αποστασία της 15ης Ιουλίου 1965, ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί σε αποστασία κυβερνητικούς βουλευτές…

Το σήμα έριξε ο…
τσέλιγκας του κόμματος, ο τύπος με την απόλυτα ξεπερασμένη φυσιογνωμία, με το διακριτό ίχνος μύστακος, που ακούει στο ονοματεπώνυμο Δημήτρης Παπαδημούλης. Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα FM, σχετικά με το νομοσχέδιο για τον αιγιαλό, είπε χαρακτηριστικά:«Είναι ένα καταστροφικό νομοσχέδιο, το οποίο και βουλευτές της πλειοψηφίας έχουν δηλώσει ότι δεν πρόκειται να ψηφίσουν -όπως η κ. Πιπιλή- και το οποίο θα κάνει πολύ μεγάλη ζημιά αν ψηφιστεί και στο περιβάλλον, στον θαλάσσιο πλούτο μας, αλλά και στη βιωσιμότητα και αξιοποίηση του τουριστικού προϊόντος, καθώς με μια λογική αρπαχτής θα τσιμεντοποιήσει τα πάντα».

«Εμείς είμαστε έτοιμοι και ανοιχτοί να δράσουμε από κοινού και με άλλους που έχουν τον ίδιο ή παρόμοιο στόχο, είτε για να προωθήσουμε κάτι θετικό είτε για να αποτρέψουμε κάτι αρνητικό. Το ίδιο θα κάνουμε και τώρα, και φάνηκε από τις πρωτοβουλίες που πήραμε στο θέμα της “μικρής ΔΕΗ”, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκει, παρά τις διαφορές, και συνομιλητές και συμμάχους» κατέληξε.

http://lykavitos.gr/archives/120491