15 Ιουλίου 2014

Σχεδίαζε να ζητήσει άσυλο από Ρωσία ο Κασιδιάρης!

Ποιος ο στόχος του «σχεδίου απόδρασης» - Τι απαντά ο ίδιος

Διεθνοποίηση του ζητήματος της Χρυσής Αυγής με αίτημα ασύλου στη Ρωσία φέρεται να επιχειρούσε ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος Ηλίας Κασιδιάρης, λίγες ημέρες πριν την συμπληρωματική απολογία και την προφυλάκισή του.

Η Ρωσία είναι μια χώρα με ισχυρές δυνάμεις φίλες προς τη Χρυσή Αυγή, αφού υπάρχουν πολλοί «αδελφοποιημένοι» και για αυτό επιλέχθηκε να ανέβει το βίντεό με τον Παναγιώτη Μπαλτάκο, που ήταν προϊόν υποκλοπής, στο ρωσικό youtube.

Πάντως, ο προφυλακισμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής όταν ρωτήθηκε για το θέμα απάντησε: «Κυκλοφορούν αλήθεια τέτοια πράγματα; Με κάνατε και γέλασα! Μην περιμένετε να σχολιάσω τέτοιες γελοίες δημοσιογραφικές πληροφορίες που παράγονται από τα “υπόγεια του Μαξίμου”».

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η διαφυγή Κασιδιάρη δεν θα γινόταν για λόγους αποφυγής της φυλάκισής του, αλλά για να παίξει στα διεθνή Μέσα Ενημέρωσης αίτημα ασύλου σε άλλη χώρα Έλληνα βουλευτή.

Σε μια χώρα ,δε, στην οποία θα ασκούνταν πίεση προς όφελός του από εσωτερικούς φίλους της Χρυσής Αυγής. Μάλιστα είχε μεταφραστεί στα ρωσικά και το κατηγορητήριο σε βάρος του.

www.star.gr/Pages/Politiki.aspx?art=236574&artTitle=schediaze_na_zitisei_asylo_apo_rosia_o_kasidiaris