17 Ιουλίου 2014

ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ: Θύματα έχουν οι Παλαιστίνιοι αλλά και οι Ισραηλινοί... μην το ξεχνάμε! Και οι δύο θρηνούν τα αδικοχαμένα παιδιά τους

Το ότι οι Παλαιστίνιοι έχουν περισσότερα οφείλεται στο ότι χρησιμοποιούν τους ανθρώπους τους σαν ασπίδες... Όταν γίνεται πόλεμος τα παιδιά δεν έχουν καμία δουλειά στους δρόμους και τις παραλίες. Μαλάκ@ς-μαλάκ@ς οι Εβραίοι αλλά μην τρελαθούμε ότι πολεμάνε για τη γκάβλα τους και επειδή ηδονίζονται να σκοτώνουν Παλαιστίνιους....

Σε βαθύ πένθος συγκεντρώθηκε το πλήθος στην ισραηλινή πόλη Γιεχούντ για την κηδεία του 37χρονου Ντρορ Κχενίν, του πρώτου Ισραηλινού που σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια των συγκρούσεων. Μόλις λίγα χιλιόμετρα μακριά, μία μητέρα ουρλιάζει από απόγνωση για το θάνατο του μικρού γιου της που σκοτώθηκε από βομβαρδισμό σε παραλία της Γάζας.
Ο 37χρονος Κχενίν σκοτώθηκε, όταν ένας πύραυλος μικρής εμβέλειας από την Παλαιστίνη προσγειώθηκε κοντά στα σύνορα με τη Λωρίδα της Γάζας, όπου γινόταν η παροχή τροφίμων σε Ισραηλινούς στρατιώτες. Τραυματίστηκε θανάσιμα από τα θραύσματα ενός όλμου που εξερράγη κοντά στο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε.

Στη Λωρίδα της Γάζας, τέσσερα μικρά αγόρια, τα δύο αδέλφια Αχέντ και Ζακάρια Μπακρ ηλικίας 10 ετών και δύο ξαδέλφια τους με το όνομα Μοχάμεντ, ηλικίας 9 και 11 σκοτώθηκαν σε βομβαρδισμό από Ισραηλινούς καθώς έπαιζαν στην παραλία της Γάζας. Τα πτώματα τους κηδεύτηκαν τυλιγμένα με σημαίες της Φατάχ.

Ο θάνατός των παιδιών ανεβάζει τον αριθμό των νεκρών από τις συγκρούσεις στους 215, παράλληλα με χιλιάδες τραυματίες, σε ένα φρικτό αιματοκύλισμα χωρίς προηγούμενο.

Ισραήλ








Παλαιστίνη