16 Ιουλίου 2014

Πάτρα: Ο ιδιοκτήτης της Ferrari έφαγε το ξύλο της ζωής του - Τι κρύβεται πίσω από το καρτέρι και την άγρια επίθεση...

Το θύμα κατέληξε σε νοσοκομείο, αλλά φαίνεται πως τα σοβαρά του προβλήματα δεν τελειώνουν εδώ...

Έχει «φεσώσει» τον Πύργο και... έφαγε το ξύλο της ζωής του, στην Πάτρα! Ο λόγος για έναν κατασκευαστή που έχει τη συνήθεια να κυκλοφορεί με πολυτελή αυτοκίνητα, αλλά φαίνεται πως ... δεν πλήρωνε κάποιες από τις υποχρεώσεις του.

Οι φήμες για τις δραστηριότητές του και τις κινήσεις του έχουν «απλωθεί» σε όλη την Δυτική Ελλάδα, καθώς σύμφωνα με το dete.gr, έχει εξαπατήσει  και γνωστό Πατρινό επιχειρηματία. Πληροφορίες αναφέρουν πως... έπεσε πολύ ξύλο στην οδό Οθωνος Αμαλίας στην Πάτρα (κοντά στην Γεροκωστοπούλου) όταν ο Πυργιώτης εμφανίστηκε με ένα από τα πολυτελή αυτοκίνητά του, όμως του είχαν στήσει καρτέρι «μπράβοι» που είχαν εντολή από Ηλείο που του όφειλε χρήματα... να «τον περιποιηθούν»!

Έτσι τον πλησίασαν και τον έκαναν τουλούμι στο ξύλο. Του διεμήνυσαν δε πως... θα επανέλθουν αν δεν τακτοποιήσει την «εκκρεμότητά» του με τον «εντολέα» τους.

«Και με την Porsche ή την Ferrari ή την Lamborghini να τρέχει... πάλι θα τον βρούμε» λένε χαριτολογώντας κάποιοι πιστωτές του, θέλοντας να τον προειδοποιήσουν μήπως και... συνετιστεί! Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως μεταξύ άλλων έχει εξαπατήσει... και έναν «μπράβο» που είχε προσλάβει για να τον προστατεύει!

Πηγή: dete.gr