09 Ιουλίου 2014

ΦΩΤΟ-Ο κόσμος του ποδοσφαίρου βγάζει selfies για τη Βραζιλία

Η αναμέτρηση της Βραζιλίας με την Γερμανία ήταν το πρώτο θέμα συζήτησης στα social media. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού σταρ του ποδοσφαίρου, ανέβαζαν selfies στο twitter και σχολίαζαν την συντριβή της Σελεσάο.
Ο Βέλγος επιθετικός, Lukaku, ανέβασε μία φωτογραφία που αποτύπωνε καθαρά την έκπληξή του. «Θεέ μου», έγραψε χαρακτηριστικά.



Ο Tim Cahill, έβγαλε μία selfie μπροστά στην τηλεόραση και έγραψε: «Αυτό είναι τρελό. Πότε θα επιστρέψει η Βραζιλία; Προβλέπω και μερικές κόκκινες κάρτες τώρα».



Ο πρώην επιθετικός της Αγγλίας, Gary Lineker, έκανε λόγο για ένα απίστευτο παιχνίδι, γράφοντας χαρακτηριστικά στο twitter: «Από όλες τις αναμετρήσεις που έχω δει μισό αιώνα τώρα, αυτή είναι η πιο καταπληκτική. Είναι το πιο απίστευτο παιχνίδι που έχω δει ποτέ».

«Ένας εφιάλτης», έγραψε ο πρώην διεθνής Γάλλος παίκτης, Youri Djorkaeff και πρόσθεσε: «Είμαι λυπημένος για τους ανθρώπους στη Βραζιλία. Αξίζουν μία καλύτερη εθνική ομάδα».Ο Άγγλος επιθετικός Rio Ferdinand, έγραψε στο twitter: «Όχι άλλο. Οι φίλαθλοι της Βραζιλίας πονάνε. Θα μπορέσουν να συνέλθουν ποτέ οι παίκτες;».Την ήττα σοκ της Βραζιλίας σχολίασε και ο Πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας των Ηνωμένων Πολιτειών, Sunil Gulati. «Σε οκτώ Παγκόσμια Κύπελλα, δεν έχω δει τέτοιο επίτευγμα, όπως αυτό της Γερμανίας. Απλά εκπληκτικό», έγραψε.«Φανταστικό ποδόσφαιρο από την Γερμανία», έγραψε με τη σειρά του ο πρώην επιθετικός της Ολλανδίας Ruud Gulit.

Μία φωτογραφία χίλιες λέξεις ανέβασε ο Φαλκάο κατά τη διάρκεια του αγώνα.



Πηγή: en.enikos.gr