28 Αυγούστου 2014

Συμφώνησε με Μπάγερν ο Τσάβι Αλόνσο

Η Μπάγερν θα  αποτελέσει, εκτός συνταρακτικού απροόπτου,  τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του Τσάβι Αλόνσο που ήρθε σε συμφωνία με την νταμπλούχο Γερμανίας και όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγηω ώρα από την τελευταία ταξιδεύει ήδη προς το Μόναχο για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του.
Ο 32χρονος  Ισπανός μέσος λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της απόφασης του να μην αγωνιστεί ξανά στην εθνική ομάδα της πατρίδας του σύμφωνα με δημοσιεύματα μπήκε στο μεταγραφικό στόχαστρο των Βαυαρών  που σε χρόνο ρεκόρ τα …βρήκαν μαζί του με την μεταγραφή του να τους κοστίζει όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές στα 6,5 εκατομμύρια ευρώ.

Την συμφωνία με τον άσο της Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε πριν από λίγη ώρα η Μπάγερν κατά τη διάρκεια του έτερου μεγάλου της αποκτήματος  , του αμυντικού Μεχντί Μπενάτια.
13te

 Οι Βαυαροί στράφηκαν στον πρώην άσο της Λίβερπουλ που έχει 236 συμμετοχές με τη φανέλα της «βασίλισσας» όταν και μετακόμισε στην ισπανική πρωτεύουσα από την ομάδα του Μερσισάιντ τόσο λόγω των τραυματισμών των συμπατριωτών του Τιάγκο Αλκαντάρα και Χάβι Μαρτίνεζ όσο και της απώλειας του Τόνι Κρόος που ως γνωστό μετακόμισε στην Ρεάλ τον περασμένο μήνα.