25 Αυγούστου 2014

Τρέχουν τα σάλια του μπαρμπα Φώτη! ΔΗΜΑΡ: Δεν του έχει γίνει πρόταση

Στη διάψευση του σεναρίου που ήθελε τον Φώτη Κουβέλη να προτείνεται από την Κυβέρνηση για τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας προχώρησε η ΔΗΜΑΡ με ανακοίνωσή της.

Συγκεκριμένα, αναφέρει ότι το θέμα της εκλογής θα πρέπει να κριθεί τον κατάλληλο χρόνο και πως από αυτήν συναρτάται το πολιτικό κλίμα εκείνης της εποχής και των ασκούμενων πολιτικών.

Η ηγεσία του κόμματος ταυτόχρονα διαψεύδει κατηγορηματικά ότι υπήρξε οποιαδήποτε βολιδοσκόπηση για το πρόσωπο του Φώτη Κουβέλη από την πλευρά του μεγάρου Μαξίμου ή από την Χαριλάου Τρικούπη.

Σύμφωνα με στελέχη του κόμματος, ισχύουν στο ακέραιο οι πρόσφατες δηλώσεις του Φώτη Κουβέλη, ότι δηλαδή «το θέμα της εκλογής θα κριθεί τον κατάλληλο χρόνο, σε συνάρτηση με το πολιτικό κλίμα εκείνης της εποχής και τις πολιτικές που ασκούνται», ενώ εκτιμούν ότι η σεναριολογία για το πρόσωπο του προέδρου του κόμματος είναι και ένας μοχλός πίεσης προς την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος. Μάλιστα τονίζουν ότι «τα πρόσωπα έχουν τη σημασία τους, αλλά οι πολιτικές που ακολουθούνται έχουν παντα τη δική τους».

Ετικέτες: εκλογή, κυβέρνηση, Μέγαρο Μαξίμου, Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Φώτης Κουβέλης