24 Αυγούστου 2014

ΚΛΑΙΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟΚΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΝ! Ο Τσίπρας κάνει (νέο) άνοιγμα στον Καραμανλή... που έχει ψηφίσει όλα τα μνημόνια!

Κάποιοι ηλίθιοι περαστικοί από τη ΝΔ νομίζουν ότι οι δεξιοί είναι τελείως πρόβατα σαν τους αριστερούς που ανακάλυψαν εσχάτως και τους πουλάνε συμβουλές... ρε ζώα εσείς που συμβουλεύετε τον Τσίπρα να λέει τέτοιες παπαριές έχετε καταλάβει ότι ο Καραμανλήςέχει ψηφίσει όλα τα μνημόνια και τους εφαρμοστικούς νόμους; Η ερώτηση είναι ρητορική και ισχύει και για τους καραγκιόζηδες τους ψεκασμένους που λένε τις ίδιες παπαριές...

Τη στρατηγική προσέγγισης των πιο μετριοπαθών ομάδων του εκλογικού σώματος συνεχίζει ο Αλέξης Τσίπρας, επιχειρώντας να απομακρύνει τυχόν ανησυχίες για το μέλλον του τόπου από μια μελλοντική έλευση του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, μετά από επικράτηση στις επόμενες βουλευτικές εκλογές.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ παραχωρεί συνέντευξη στη “Real News”, όπου μεταξύ άλλων αναφέρει τα εξής:

“Δεν έχουν σίγουρους τους 151 για τη ΔΕΗ, έχουν τους 180 για τον Πρόεδρο;

Ο λαός στις ευρωεκλογές απεφάνθη. Αποδοκίμασε την Κυβέρνηση.

Τελεία και παύλα. Εκλογή “κατεψυγμένου” Προέδρου σημαίνει συνέχιση και ολοκλήρωση της καταστροφής.

Δεν πρόκειται ποτέ να υποκύψουμε σε εκβιασμούς και να βάλουμε την υπογραφή μας σε λεόντειες συμφωνίες και μνημόνια.

Θα εκπλαγούν ευχάριστα πολλοί από τη σύνθεση της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ”, τονίζει ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης με τη συνέντευξή του στην εφημερίδα “Real News”.

Ο Αλέξης Τσίπρας δεν παραλείπει να κάνει νέο άνοιγμα στον Κώστα Καραμανλή, αφήνοντας να εννοηθεί ότι τον ξεχωρίζει από τον Αντώνη Σαμαρά. “Στην πολιτική, όπως και στη ζωή, ο καθένας ξεχωρίζει από τον βίο και την πολιτεία του. Και φυσικά, από τις απόψεις που πρεσβεύει και την πολιτική που υπηρετεί. Αυτό όμως δεν μας οδηγεί να πιστεύουμε ότι όλοι όσοι υποστηρίζουν την ίδια πολιτική είναι ίδιοι, ή το κάνουν με τα ίδια μέσα”, είναι η χαρακτηριστική αποστροφή του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στην ερώτηση για τη σύγκριση ανάμεσα στον Κώστα Καραμανλή και τον Αντώνη Σαμαρά.

http://ysterografa.gr