14 Αυγούστου 2014

Τρεις νεκροί στη Λευκάδα από αναθυμιάσεις σε αποστακτήριο

Τρεις άνδρες έχασαν σήμερα τη ζωή τους στην Καρυά Λευκάδας, από τις αναθυμιάσεις σε αποστακτήριο.

Σύμφωνα με το lefkadapress.gr, ο διοικητής του νοσοκομείου Λευκάδας, Γιάννης Γρηγορόπουλος, εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

"Περί την ώρα 15.15 μέσω ΕΚΑΒ προσεκομίσθησαν νεκροί  διαδοχικά από την Καρυά Λευκάδος  έπειτα από αναφερόμενη εισπνοή αναθυμιάσεων σε δεξαμενή παραγωγής αλκοολούχου ποτού, τρεις άνδρες ηλικίας 63 ετών, 57 ετών και 65 ετών. Κατά την εισαγωγή τους στα ΤΕΠ (Τμήμα Επειγόντων περιστατικών) έγινε προσπάθεια καρδιοαναπνευστικής ανάνηψης από την ομάδα ανάνηψης του νοσοκομείου (αναισθησιολόγο, χειρουργό – εντατικολόγο και παθολόγο) για περίπου 40 λεπτά στον καθένα η οποία , δυστυχώς, δεν απέδωσε. Οι άτυχοι άνδρες θα παραπεμφθούν για νεκροψία – νεκροτομή ως ορίζει ο νόμος."

Σύμφωνα με το ίδιο τοπικό μέσο ενημέρωσης, οι τρεις άτυχοι άνδρες έχασαν τη ζωή τους στην προσπάθειά τους να σώσει ο ένας τον άλλον. Ειδικότερα, στην καινούρια δεξαμενή που είχε φτιαχτεί στο αποστακτήριο βρέθηκε ο Δ.Ζ. για να ξεκαλουπώσει, όπου αμέσως λιποθύμησε από αναθυμιάσεις. Αμέσως μετά ο Σ.Ρ. μπήκε κι αυτός στην προσπάθεια του να τον βοηθήσει και βρέθηκε στην ίδια κατάσταση. Ακριβώς το ίδιο συνέβη και στον Δ.Κ.

Όπως σημειώνεται, η Αστυνομική Διεύθυνση Λευκάδας διενεργεί έρευνα για αίτια της τραγωδίας.

Πηγή:www.capital.gr