29 Αυγούστου 2014

Οι πόλεις με τα πιο καθαρά και τα πιο βρώμικα ξενοδοχεία-Που λέτε να βρίσκεται η Αθήνα;

Οι περισσότεροι άνθρωποι όταν ταξιδεύουν επιλέγουν το ξενοδοχείο που θα μείνουν, βάσει ορισμένων σημαντικών κριτηρίων και σίγουρα ένα από αυτά είναι η καθαριότητα.

Διεθνής ταξιδιωτική ιστοσελίδα, πραγματοποίησε μία έρευνα αναφορικά με τις πόλεις ανά τον κόσμο που διαθέτουν τα πιο καθαρά καθώς και τα πιο βρώμικα ξενοδοχεία. Οι βαθμολογίες που μπορούσαν να βάλουν ήταν από 1 έως 10.

Οι πόλεις στις οποίες τα ξενοδοχεία αστράφτουν από καθαριότητα

Οι χρήστες της ιστοσελίδας Hotel.info -που συμμετείχαν στην έρευνα- κατέταξαν το Τόκιο στην κορυφή της λίστας, δίνοντας την υψηλότατη βαθμολογία του 8,93. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, τα δωμάτια στην ιαπωνική πρωτεύουσα είναι τόσο καθαρά, για αυτό και οι τουριστές προτιμούν να ταξιδεύουν στο Τόκιο.

Τη δεύτερη θέση της λίστας με τα καθαρότερα δωμάτια πήρε η Βαρσοβία, με βαθμολογία 8,76, και όπως αναφέρει η ιστοσελίδα στα δωμάτια των ξενοδοχείων της ο επισκέπτης θα μπορούσε να τρώει το φαγητό του ακόμη και από το πάτωμα!

Την τρίτη θέση πήρε η Σεούλ με 8,73 μονάδες και στην Τέταρτη βρίσκονται δύο πόλεις, η Σόφια και η Μπρατισλάβα με 8,54 μονάδες.

Οι πόλεις με τα πιο βρώμικα ξενοδοχεία

Στην πρώτη θέση αυτής της κατηγορίας βρίσκεται το Ρίο ντε Τζανέιρο με 7,29 μονάδες. Σε αυτήν την λίστα, όσο και αν σας φαίνεται περίεργο βρίσκεται και το Παρίσι, το οποίο πήρε την έκτη θέση με βαθμολογία 7,63.

Στην έβδομη θέση αυτής της λίστας, σύμφωνα με τους χρήστες της ιστοσελίδας, βρίσκεται η Αθήνα, η οποία πήρε 7,68 μονάδες.