20 Αυγούστου 2014

Τρελό “κράξιμο” στο βλάκα τον Άγγλο για τα σανδάλια!

Είναι πρωθυπουργός και έχει βρεθεί στο στόχαστρο των μέσων ενημέρωσης τηυ χώρας του τόσο για τις στυλιστικές του επιλογές, όσο και για την επιμονή του να... πηγαίνειδιακοπές τουλάχιστον 2 φορές το χρόνο...
Τα μέσα ενημέρωσης δεν τον έχουν αφήσει σε χλωρό κλαρί... Με κάθε ευκαιρία εξαπολύουν επίθεση για τις πολιτικές (και μη) επιλογές του. Τις τελευταίες ημέρες πληθαίνουν τα δημοσιεύματα στη Μεγάλη Βρετανία για τις συνεχείς απουσίες του πρωθυπουργού της χώρας Ντέιβιντ Κάμερον από σημαντικές συαντήσεις, αλλά και για την επιμονή του να μη... χάνει μέρα από τις διακοπές του.


Τοσκάνη, Ανδαλουσία, Πορτογαλία, Γρανάδα και Ίμπιζα είναι μερικές μόνο από τις αγαπημένες επιλογές απόδρασης για τον πρωθυπουργό της Μεγάλης Βρετανίας.




Αυτή τη φορά, στο στόχαστρο των βρετανικών ταμπλόιντ βρέθηκαν και οι στυλιστικές επιλογές του, καθώς σε πρόσφατη "απόδρασή" του στην Κορνουάλη φωτογραφήθηκε με... εκτεθειμένα τα πόδια του, φορώντας σανδάλια!
Όπως σημειώνουν τα Μέσα Ενημέρωσης της χώρας, είναι ο πρωθυπουργός που... κινδυνεύει να βρίσκεται τις περισσότερες μέρες του χρόνου μακριά από τη χώρα του, και μάλιστα σε... διακοπές!