19 Αυγούστου 2014

XOXOXO! Η κυβέρνηση απέκτησε… άλλο έναν βουλευτή

Με ανακοίνωσή του ο νέος δήμαρχος Λαμίας Νίκος Σταυρογιάννης προσκαλεί τα μέλη του νέου Δημοτικού Συμβουλίου και τους εκπροσώπους των Κοινοτήτων στη ορκωμοσία που πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 27 Αυγούστου.Όπως καταλαβαίνεται ο ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Σταυρογιάννης θα πρέπει...
έως την πρώτη Σεπτεμβρίου να έχει παραιτηθεί από το βουλευτικό του αξίωμα καθώς υπάρχει ασυμβίβαστο ανάμεσα στην βουλευτική ιδιότητα και εκείνη του δημάρχου, Ως εκ τούτου η έδρα του κ. Σταυρογιάννη πηγαίνει στο κόμμα της ΝΔ με το οποίο εκλέχτηκε τον Ιούνιο του 2012. Αυτός που θα τον διαδεχτεί θα είναι ο Δημήτρης Μπριάνης και θα υπολογίζεται ως ο 126ος βουλευτής της ΝΔ και 155ος της κυβέρνησης.

Αναλυτικότερα η ανακοίνωση του νέου δημάρχου Λαμιέων:

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ  ΛΑΜΙΕΩΝ    
                                                                                                                                                                    ΛΑΜΙΑ  18  Αυγούστου 2014
                                                                                                                                                                    Αριθ. Πρωτ.:63566

ΠΡΟΣ: Τακτικά μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, των Συμβουλίων Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων και εκλεγέντες Εκπροσώπους τοπικών κοινοτήτων (όπως Πίνακας Αποδεκτών)

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση προς τα τακτικά μέλη Δημοτικού Συμβουλίου και Συμβουλίου δημοτικών και τοπικών κοινοτήτων και εκπροσώπους τοπικών κοινοτήτων για ορκωμοσία.

Μετά την επικύρωση της εκλογής και την ανακήρυξη του επιτυχόντος και των επιλαχόντων συνδυασμών, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 27/2014 απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου  Λαμίας  παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος στην οδό Αινιάνων 6  στις 27/08/2014, ημέρα Τετάρτη και ώρα, 12:30  ώστε σε δημόσια συνεδρίαση, να διεξαχθεί η προβλεπόμενη από το άρθρο 52 του Ν. 3852/ 2010 ορκωμοσία.

Ο  Δήμαρχος
ΝΙΚΟΛΑΟΣ  ΣΤΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ

http://www.paraskhnio.gr/i-kyvernisi-apektise-allo-enan-voyley/