15 Σεπτεμβρίου 2014

Πάγκαλος: Εάν έρθει πρώτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ, η χώρα θα διαλυθεί μέσα σε δύο 24ωρα – Όσα χέρια ηγουμένων και αν φιλήσει ο κ.Τσίπρας...

Επίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ για τις εξαγγελίες Τσίπρα και από τον ανεξάρτητο βουλευτή, Π. Τατσόπουλο

Δριμεία επίθεση – για άλλη μια φορά – εξαπέλυσε ο πρώην βουλευτής και υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Θεόδωρος Πάγκαλος κατά του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τα όσα εξήγγειλε από το βήμα της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης ο Αλέξης Τσίπρας.

«Αν έλθει πρώτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ, η χώρα θα διαλυθεί μέσα σε δυο 24ωρα, όσα χέρια ηγουμένων και να φιλήσει ο κ. Τσίπρας και με όσους ξένους κι αν χαριεντίζεται» ανέφερε σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ ο κ.Πάγκαλος.
Μάλιστα ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ζήτησε από το ΣΥΡΙΖΑ να διευκρινίσει πόσο θα στοιχίσει η δημιουργία των 300 χιλιάδων θέσεων εργασίας που υπόσχεται αφού το λιγότερο μια θέση εργασίας κοστίζει, όπως είπε, 20 με 25 χιλιάδες ευρώ το χρόνο.
Βολές κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε και ο ανεξάρτητος βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος, ο οποίος υποστήριξε πως «η συνταγή υπόσχομαι τα πάντα είναι διαχρονικά ασυναγώνιστη».
«Ξέρουν την πραγματικότητα και κοροϊδεύουν το εκλογικό σώμα, ή δεν ξέρουν τίποτε; και γιατί το εκλογικό σώμα επιμένει να παραμυθιάζεται; Έχουν μνήμη χρυσόψαρου;» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Τατσόπουλος.
Από την πλευρά του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Βούτσης τόνισε ότι «δεν κινούμαστε στη λογική των ισοδύναμων μέτρων», καθώς όπως είπε «αυτή η λογική οδηγεί στο μονόδρομο του μνημονίου».
«Αν έχεις στεγαστικό και είσαι άνεργος, ας μη το πληρώσεις... Οι δόσεις θα δοθούν από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ στη βάση της οικονομικής κατάστασης τους καθενός» τόνισε ο κ.Βούτσης υπογραμμίζοντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα κριθεί επί της εφαρμογής των πολιτικών που δεσμεύεται.