26 Σεπτεμβρίου 2014

Στη Χαλκιδική απόψε ο Σαμαράς-Εδώ θα σβήσουν τα 40 κεράκια της ΝΔ: ΦΩΤΟ,προσκεκλημένοι και παρασκήνιο

Στην Χαλκιδική θα βρεθεί το απόγευμα ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς προκειμένου να παρευρεθεί αύριο, στην εκδήλωση για την επέτειο συμπλήρωσης 40 χρόνων από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας.

Ο κ. Σαμαράς θα πραγματοποιήσει ομιλία στην Καλλιθέα της Χαλκιδικής στις 12 αύριο το μεσημέρι, στο ξενοδοχείο «Αθως Παλάς»  στον ίδιο χώρο, όπου τον Απρίλιο του 1977, ο ιδρυτής της Ν.Δ. Κωνσταντίνος Καραμανλής είχε οργανώσει το προσυνέδριο του κόμματος και τον Μάιο του 1979 έγινε το πρώτο συνέδριο.

Να σημειωθεί πως στην αυριανή εκδήλωση, θα παρευρεθούν ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, υπουργοί, βουλευτές και ιστορικά στελέχη του κόμματος, ενώ χαιρετισμό αναμένεται να απευθύνουν οι Πέτρος Μολυβιάτης, Ιωάννης Βαρβιτσιώτης, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, Βασίλης Μιχαλολιάκος και ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. Ανδρέας Παπαμιμίκος.

Εδώ θα σβήσουν τα 40 κεράκια της ΝΔ: ΦΩΤΟ,προσκεκλημένοι και παρασκήνιο
Στο τετράστερο ξενοδοχείο Athos Palace, το οποίο βρίσκεται στην Καλλιθέα Χαλκιδικής, θα «σβήσει» τα 40 κεράκια της, η Νέα Δημοκρατία!


Μέσα σε μια έκταση 79.000 τετραγωνικών μέτρων με εστιατόρια, λόμπι, πισίνες, μπάρ, καταστήματα, ντίσκο και 1217 κρεβάτια και μπανγκαλόου, υπουργοί, βουλευτές και στελέχη της Συγγρού θα έχουν την δυνατότητα να θυμηθούν μεγάλες στιγμές του κόμματος, να ανταλλάξουν απόψεις αλλά και να σχεδιάσουν τις επόμενες κινήσεις της ΝΔ.



Το συγκεκριμένο ξενοδοχείο πάντως δεν επιλέχτηκε τυχαία… Η επιλογή του έχει συμβολικό χαρακτήρα, καθώς στον ίδιο χώρο τον Απρίλιο του 1977, ο Κωνσταντίνος Καραμανλής είχε οργανώσει το προσυνέδριο του κόμματος και τον Μάιο του 1979 έγινε εκεί το πρώτο συνέδριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς θα φτάσει στην περιοχή σήμερα το απόγευμα προκειμένου να δειπνήσει απόψε το βράδυ με υπουργούς, βουλευτές και στελέχη της Ν.Δ και να προετοιμάσει την αυριανή του ομιλία στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο για την επέτειο συμπλήρωσης 40 χρόνων από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας .


Χαιρετισμό αναμένεται να απευθύνουν οι Πέτρος Μολυβιάτης, Ιωάννης Βαρβιτσιώτης, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, Βασίλης Μιχαλολιάκος και ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. Ανδρέας Παπαμιμίκος. Το παρών στην εκδήλωση θα δώσει και ο πρώην πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Καραμανλής.

Επίσης, το επόμενο Σάββατο 4 Οκτωβρίου ανήμερα των γενεθλίων της ΝΔ, θα πραγματοποιηθεί και μια δεύτερη εκδήλωση στην Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών. Εκεί θα βρεθεί και ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ και πρώην πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, αν φυσικά το επιτρέψει η υγεία του.