09 Σεπτεμβρίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ-ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΡΕ ΓΜΤ! ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΒΕΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑ! Πάλι ρόμπα τον έκανε τον κακομοίρη τον Μηλιό: «Είσαι άσχετος... κάνεις και τον καθηγητή!»

Επίθεση στον Γιάννη Μηλιό εξαπέλυσε ο Άδωνις Γεωργιάδης με αφορμή τις λίστες της φοροδιαφυγής, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής του Mega.

«Ο κ. Μηλιός, ο υπεύθυνος οικονομικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, δεν έχει...
την παραμικρή ιδέα για ό, τι έχουμε κάνει για την φοροδιαφυγή. Είστε άσχετος… Το παίζει και καθηγητής», είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας στον υπεύθυνο οικονομικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ.

Προηγουμένως ο Μηλιός είχε δηλώσει πως ο ΣΥΡΙΖΑ όταν σχηματίσει κυβέρνηση, θα εισπράξει τα μισά έσοδα που χάνουν τα δημόσια ταμεία από την φοροδιαφυγή!!

«Είμαστε σίγουροι ότι σε πάρα πολύ σύντομο χρόνο από την φοροδιαφυγή ένα ποσοστό γύρω στο 50% μπορούμε να το συλλέξουμε. Σε λίγο χρόνο, σε μήνες», τόνισε ο υπεύθυνος του οικονομικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην ίδια εκπομπή ο κ. Μηλιός είπε ότι αν γίνει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ θα αυξήσει την τιμή του πετρελαίου θέρμανσης στις τιμές που είχε το 2011... και λέω θα "αυξήσει" αφού τώρα όσοι έχουν εισοδήματα κάτω από 10.000, με τη μείωση του ΕΦΚ κατά 30% που εξήγγειλε ο Σαμαράς και σε συνδυασμό με το επίδομα θέρμανσης, ουσιαστικά πληρώνουν το πετρέλαιο θέρμανσης σε τιμή χαμηλότερη από τα 90 λεπτά περίπου που είχε το 2011. 

Δείτε το βίντεο του Mega: