13 Σεπτεμβρίου 2014

Κολοτούμπα Τσίπα: "Η φτώχεια θέλει καλοπέραση"

[Του χάλασε τη σούπα του Τσίπρα η εικόνα της Θεσσαλονίκης με τον κόσμο στους δρόμους και τις καφετέριες ήρθε κι ο Αντιδήμαρχος να τον αποτελειώσει λέγοντάς του "ο κόσμος βγαίνει έξω"... έπρεπε ο Κουράκης να είχε βρει 2 εθελοντές από τους χιλιάδες που αυτοκτονούν να τους κρεμάσει έξω απ'το δημαρχείο... θα επιβεβαίωνε τις κραυγές του Αλέξη ότι ο κόσμος πεινάει...]

Στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης συνέχισε την περιοδεία του στη Θεσσαλονίκη ο Αλέξης Τσίπρας. Τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ υποδέχθηκαν εκτός του δημάρχου Γιάννη Μπουτάρη… όλοι οι αντιδήμαρχοι και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Παναγιώτης Αβραμόπουλος.

«Ήρθα στην πόλη σας και κρατιέται καλά. Οι Θεσσαλονικείς είστε αισιόδοξοι από τη φύση κάτι το οποίο είναι σημαντικό», είπε ο κ. Τσίπρας στον κ. Αβραμόπουλο, με τον τελευταίο να απαντάει: «Ο κόσμος βγαίνει (έξω)», με τον Αλέξη Τσίπρα να ανταπαντάει:

«Η φτώχεια θέλει καλοπέραση, τώρα το έχει περισσότερο ανάγκη από ποτέ».

Σύμφωνα με πλήροφορίες, Γιάννης Μπουτάρης και Αλέξης Τσίπρας συζήτησαν, για τις εκλογές στην ΚΕΔΕ, τη λεγόμενη φράξια των «Λευκών Δημάρχων», αλλά και τον ΕΝΦΙΑ, την εξαίρεση από τον οποίο επιδιώκει ο Γιάννης Μπουτάρης για το δημαρχείο Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με συνεργάτες του δημάρχου τα λεγόμενα του κ. Μπουτάρη μεταφράζονται ως ζήτηση στήριξης από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Βαγγέλης Στολάκης
karfitsa.gr