12 Σεπτεμβρίου 2014

ΦΩΤΟ-Ρόμπα τους έκανε τους δημοσιοκάφρους ο Μάξιμος!

Σκύλιασαν χθες να λένε και να γράφουν ότι αντικαταστάθηκαν οι βουλευτές της ΝΔ γιατί δεν ήθελαν να ψηφίσουν... δεν ήθελαν τάχα να ψηφίσουν τις διορθώσεις και τις βελτιώσεις του ΕΝΦΙΑ!! Το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ μάλιστα παρόλο που η ΝΔ επίσημα ενημέρωσε για το λόγο που αντικατέστησε 5 βουλευτές της, επέμενε ότι ανεπίσημα αυτό ήξερε καλύτερα και...
οι βουλευτές αντικαταστάθηκαν γιατί δεν θα ψήφιζαν ενώ μιλούσε για "τραύματα" και "απροθυμία"



 

Μετά τις παπαριές τους ο βουλευτής Ηρακλείου, Μάξιμος Σενετάκης ανέβασε φώτο στο twitter και απέδειξε περίτρανα πως οι προσωπικοί λόγοι που επικαλέστηκε ήταν πέρα για πέρα αληθινοί και όχι υπεκφυγές.

Ο βουλευτής υπεβλήθη σε προγραμματισμένη επέμβαση στο γόνατό του, μετά απο έναν τραυματισμό που είχε σε αγώνα μπάσκετ πριν λίγες μέρες.

Δείτε τη φώτο που ανέβασε από το νοσοκομείου, μετά την επέμβαση ενώ τον έχει επισκευθεί ο έτερος βουλευτής της ΝΔ Καράμπελας


Στο μήνυμά του στο twitter από το κρεβάτι του πόνου σημειώνει με νόημα: "Μα είναι δυνατόν να μην ψήφιζα τις διορθώσεις του ΕΝΦΙΑ;".

Για την ιστορία να πούμε ότι η ΝΔ αντικατέστησε 5 βουλευτές που όλοι ήταν εκτός Ελλάδος ή εκτός Αθηνών: ο κ. Κωνσταντόπουλος λείπει στην Αμερική λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας και ο κ. Σενετάκης εγχειρίστηκε πρόσφατα προκειμένου να αντιμετωπίσει ρήξη χιαστών. Ο κ. Αυγενάκης λόγω ανειλημμένων προσωπικών υποθέσεων που τον «καθήλωσαν» στην Κρήτη. Η κυρία Μπακογιάννη βρίσκεται στην Λωζάννη για εκδήλωση των Ολυμπιακών Αγώνων ενώ η κυρία Ασημακοπούλου βρίσκεται στα Ιωάννινα λόγω των δικαστικών εξελίξεων για την υπόθεση με τον σύζυγό της.