16 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΛΑ ΡΕ ΘΕΕ! ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕΣ; Εκλογές ΠΟΕΣΥ: Υποψήφιος ο Νίκος Τσιαμτσίκας

Το χάσαμε αυτό το παλικάρι από τις αξέχαστες εποχές Χατζηνικολάου στο ΑΛΤΕΡ!! Σημειώστε ότι έχει θητεύσει και δίπλα στον άλλο κολοσσό της δημοσιογραφίας, τον Ευαγγελάτο!

Με το συνδυασμό «Ενωμένοι Δημοσιογράφοι» κατεβαίνει για αντιπρόσωπος στο 7ο Συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ) που διεξάγονται στις 17 και 18 του Σεπτέμβρη, ο γνωστός δημοσιογράφος Νίκος Τσιαμτσίκας.


Ο συνδυασμός έχει επικεφαλής την πρόεδρο της ΕΣΗΕΑ κ. Μαρία Αντωνιάδου και συμμετοχές από επώνυμους δημοσιογράφους από όλα τα μέσα, χωρίς κομματικούς χρωματισμούς και μικροπολιτικές σκοπιμότητες.

Δεν θα μπορούσε άλλωστε να ήταν αλλιώς, καθώς ο Νίκος Τσιαμτσίκας, είναι γνωστός για την ακομμάτιστη και ανεξάρτητη πορεία του στα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας, εδώ και περίπου 20 χρόνια.

Όπως αναφέρει, σήμερα, ο κλάδος περνά την πιο κρίσιμη περίοδο, με την ανεργία στα ύψη και συνθήκες ανασφάλειας σχεδόν σε όλους τους χώρους εργασίας.

«Είναι καιρός να συμμετάσχουμε όλοι», λέει ο Νίκος, «και να συμβάλλουμε με την ψήφο μας στην προάσπιση του κλάδου, πριν να είναι πια πολύ αργά».

http://lykavitos.gr/archives/134555