26 Σεπτεμβρίου 2014

ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΕΙ ΣΩΣΤΑ! Ντινόπουλος: Σας θεωρώ μαλ@κες και όπως θέλω τα γυρίζω-«Ειρωνικό το σχόλιό μου για τη Δούρου»

Αυτός είναι ο πραγματικός Αργύρης που αγαπάμε! Το πρωί βγήκε με υφάκι κάποιου που βρίσκεται σε ευφορία από ποτό ή χάπια και χαμογέλαγε ειρωνικά όταν άκουγε τα ονόματα του Κυριάκου και του Άδωνι ή έλεγε στους δημοσιογράφους τι πρέπει να τον ρωτήσουν ή ότι πρέπει να βάλουν τη φωτογραφία του και το απόγευμα μας λέει ότι τα σχόλιά του, "θα τους ταράξουμε στη νομιμότητα" και "μεταξύ Δούρου και Μητσοτάκη, είμαι με τη Δούρου" ήταν ειρωνικό. Ο αφελής θα αναρωτηθεί...
"καλά ρε στόκε γιατί δεν το έλεγες το πρωί όταν σε ρώταγαν και σε ξαναρώταγαν τι εννοείς" ενώ οι λογικοί θα πούνε "σωστός ο Αργύρης! Μας λέει κατάμουτρα ότι μας θεωρεί μαλάκες και άλλα μας λέει το πρωί κι άλλα το βράδυ"... Για μας η ανακοίνωσή του δεν έχει σημασία αφού από το πρωί του βάλαμε Χ... όχι ότι είχαμε προσδοκίες μόλις ακούσαμε την υπουργοποιησή του από τον Σαμαρά, αλλά λέμε τώρα. όσοι ενδιαφέρονται ας διαβάσουν και την ανακοίνωσή του:

Με σκληρούς χαρακτηρισμούς απάντησε ο υπουργός Εσωτερικών Αργύρης Ντινόπουλος στον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη ο οποίος νωρίτερα τον κατηγόρησε για «παλαιοκομματική νοοτροπία» αναφορικά με τις σημερινές δηλώσεις του κ. Ντινόπουλου σχετικά με τη διαμάχη τού Κυριάκου Μητσοτάκη με τη Ρένα Δούρου.Ο υπουργός Εσωτερικών μιλώντας σε τηλεοπτικό κανάλι και αναφερόμενος στο ζήτημα με τους ελέγχους  μονιμοποίησης των εργαζομένων στους ΟΤΑ και τη στάση της Περιφερειάρχη Αττικής Ρένας Δούρου είπε μεταξύ άλλων  πως τάσσεται «αναφανδόν υπέρ αυτών που είπε η κ. Δούρου. Θα τους ταράξουμε στη νομιμότητα».
Ο κ. Ντινόπουλος σε ανακοίνωσή του σημειώνει πως οι δηλώσεις του παραποιήθηκαν και υποστήριξε πως το σχόλιό του για την κ. Δούρου ήταν ειρωνικό.
«Μετά το ειρωνικό σχόλιό μου στον ΑΝΤ1 για τη Ρένα Δούρου, που πολλαπλώς παραποιήθηκε, θέλω να κάνω ένα σχόλιο αναφορικά με τη δήλωση του κυρίου Θεοδωράκη. Το υπουργείο Εσωτερικών πράγματι "τάραξε στη νομιμότητα" τους δημάρχους, που αρνήθηκαν τους ελέγχους των συμβάσεων» σχολιάζει ο κ. Ντινόπουλος και προσθέτει πως το υπουργείο απέστειλε αμέσως όλα τα σχετικά έγγραφα στους Γενικούς Γραμματείς των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων για να εφαρμόσουν το νόμο.
Ωστόσο συνεχίζει «ο κ. Θεοδωράκης ταράζει κυριολεκτικά και την αλήθεια και τη δημοσιογραφική δεοντολογία, κατηγορώντας με βαριές εκφράσεις το υπουργείο Εσωτερικών για δήθεν παλαιοκομματική νοοτροπία. Αρκεί κανείς να ακούσει τις σημερινές δηλώσεις μου στα ΜΜΕ για να αντιληφθεί τον γκεμπελισμό και τη φασιστική νοοτροπία του κ. Θεοδωράκη».
Υπενθυμίζεται πως ο κ. Θεοδωράκης σχολιάζοντας νωρίτερα τις δηλώσεις του κ. Ντινόπουλου για τους ελέγχους μετατροπής συμβάσεων στο Δημόσιο, είπε η προεκλογική αγωνία του υπουργού Εσωτερικών, τον οδηγεί στη χειρότερη μορφή παλαιοκομματισμού».
Του καταλόγισε ότι «κλείνει το μάτι ακόμη και στους παράνομους και ενώνει έτσι τη φωνή του με όλους αυτούς -"αριστερούς" και "δεξιούς"- που θεωρούν λεπτομέρεια την τήρηση της στοιχειώδους νομιμότητας».
«Αυτό που προέχει για το παλιό πολιτικό σύστημα», καταλήγει, «είναι η προστασία των δικών του παιδιών που είναι ήδη βολεμένα στο δημόσιο και τους δήμους και όχι το συμφέρον της κοινωνίας, το συμφέρον των πολλών»