16 Σεπτεμβρίου 2014

ΣΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ: Αίτηση αποφυλάκισης κατέθεσε ο Ρουπακιάς

Ο προφυλακισμένος Γιώργος Ρουπακιάς λίγους μήνες μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα ζήτησε να αποφυλακιστεί. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες το αίτημα κατατέθηκε στις 19 Μαρτίου του 2014.

Στο αίτημά του εξηγούσε τους λόγους για τους οποίους επιθυμεί διακοπή της προσωρινής του κράτησης με περιοριστικούς όρους στη φυλακή.

Όπως σημειώνει, «ουδέποτε στο παρελθόν είχα απασχολήσει τη Δικαιοσύνη και κατά την τελευταία δεκαετία ήταν σε σταθερή δουλειά στην οποία ουδέποτε είχε προβλήματα με συναδέλφους μου».

Σε άλλο σημείο, επισημαίνει ότι είναι πατέρας δύο ανήλικων τέκνων και επικαλείται την ανεργία της συζύγου του επιθυμεί όπως σημειώνει να εργαστεί προκειμένου να εξασφαλίσει τα προς το ζην στην οικογένειά του.

Ο Γιώργος Ρουπακιάς καταλήγει στην επιστολή του ότι δεν είναι ύποπτος τέλεσης αδικημάτων, έχει λευκό ποινικό μητρώο ενώ επαναλαμβάνει πως είχε έντιμο και έννομο βίο, δεν είναι ύποπτος φυγής καθώς διαμένει σε μόνιμη κατοικία με την οικογένειά του και εργάζεται όπως υπογραμμίζει.

«Μακάρι να μπορούσα να γυρίσω το χρόνο πίσω. Έχω ζητήσει συγνώμη από την οικογένεια, είναι το μόνο που μπορώ να κάνω αυτή τη στιγμή. Δηλώνω την πραγματική μου μεταμέλεια και ζητώ την επιείκεια σας», καταλήγει.