07 Σεπτεμβρίου 2014

Κάνει και τον δύσκολο ο ΠΑΣΟΚος Χρηστάκης: Δεν συμφώνησα με ΝΕΡΙΤ

Καμία συμφωνία δεν υπάρχει ανάμεσα σε ΝΕΡΙΤ και του παιδιού της ΠΑΣΟΚαρίας του '80, Χρήστο Σωτηρακόπουλο, παρά την ανακοίνωση του καναλιού. Το βράδυ της Πέμπτης εστάλη δελτίο Τύπου, σύμφωνα με το οποίο ο γνωστός δημοσιογράφος αναλαμβάνει τις περιγραφές των αγώνων της Εθνικής και του Champions League που θα μεταδώσει η ΝΕΡΙΤ.

Απορίας άξιον είναι, όμως, πώς εκδόθηκε ανακοίνωση χωρίς να υπάρχει καμία συμφωνία.

Οι δύο πλευρές συνεργάστηκαν με αφορμή την προβολή ντοκιμαντέρ για την Εθνική λίγο πριν την έναρξη του Μουντιάλ της Βραζιλίας. Μάλιστα τότε ο Σωτηρακόπουλος έβαλε όρο στη συμφωνία να μην αμειφθεί και το ποσό της συνεργασίας να καταβληθεί για φιλανθρωπικούς σκοπούς (και κατατέθηκε απευθείας από τη ΝΕΡΙΤ στο Ιδρυμα Θεοτόκος). Με αφορμή τη συνεργασία, έγινε τότε μια διερευνητική κουβέντα και κατόπιν υπήρξαν συναντήσεις για το θέμα, δίχως όμως να περάσουν σε επιμέρους θέματα τα οποία θα συζητιούνταν προσεχώς.

Κι ενώ δεν υπήρχε συμφωνία, ακολούθησε η ανακοίνωση της ΝΕΡΙΤ την περασμένη Πέμπτη! Παρά τις διευρευνητικές επαφές μεταξύ των δύο πλευρών, δεν είχαν συμφωνηθεί θέματα οπως η φύση της συνεργασίας και άλλα επιμέρους ζητήματα. Ωστόσο η εταιρεία προχώρησε σε δημοσιοποίηση...  συμφωνίας.

«Αιφνιδιάστηκα κι εγώ από τη στιγμή που δεν υπήρχε συμφωνία. Είχε γίνει μια προκαταρτική  κουβέντα, χωρίς όμως να μπούμε σε επιμέρους θέματα και ξαφνικά η ΝΕΡΙΤ προέβη σε δημοσιοποίηση συνεργασίας. Η οποία όμως διευκρινίζω ότι δεν ισχύει» μας είπε ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.

gazzetta.gr