15 Σεπτεμβρίου 2014

Από μανία καταδίωξης πάσχει η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ: Μετά τον Τσίπρα και η κ. περιφειάρχης ακούει διαπεραστικές φωνες

Χθες ξεκίνησε το παραμύθι των (δήθεν) απειλών του ΣΥΡΙΖΑ ο Μαυρογιαλούρος της Κουμουνδούρου. Υπονοώντας πως “εκβιάστηκε” δήθεν από επιχειρηματικά συμφέροντα, συγκεκριμένα του εφοπλιστικού χώρου.

Σήμερα την σκυτάλη πήρε η Νο1 δελφίνος του ΣΥΡΙΖΑ, περιφερειάρχης Δούρου η οποία ανέφερε πως δέχτηκε «απειλές κατά της ζωής της, υβριστικά πανό σε γήπεδα, σεξιστικές ύβρεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από οπαδικά, και όχι μόνο, κέντρα συμφερόντων» εξηγώντας πως αυτό έγινε γιατί «πήγε κόντρε σε ισχυρούς επιχειρηματίες».

Ποιός τα λέει αυτά; Η πλέον γνωστή συνδαιτημόνας κάθε νταβατζή -εφοπλιστή – νταραβεριτζή της χώρας.
Η πρώην συνεργάτιδα του Άκη…

Οι άνθρωποι, ή είναι επικίνδυνοι, ή μεγάλα νούμερα, ή (εάν πάσχουν από μανία καταδίωξης) χρειάζονται επειγόντως ψυχίατρο!

Ο κουτοπόνηρος Μαυρογιαλούρος και οι παπαριές για δήθεν εκβιασμό

Ρεσιτάλ κουτοπονηριάς έδωσε ο αρχηγός του κόμματος – οικόπεδα δάνεια και χρέη χαρίζω- Αλέξης Τσίπρας στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που έδωσε στη Θεσσαλονίκη.

Δεν μιλάμε για παπαριές των υποσχέσεων που έδωσε σε κάθε πικραμένο ο σύγχρονος Μαυρογιαλούρος αλλά και για τα άθλια ψέματα που εξέθεσε στην προσπάθειά του να εμφανιστεί ως δήθεν θύμα εκβιασμού από κάποιο αόρατο λόμπι των ελλήνων εφοπλιστών.

Η αλήθεια βέβαια είναι διαφορετική: κανείς δεν τον εκβίασε αλλά σε κάποια συνάντηση του εξήγησαν του άσχετου απ’ τα οικονομικά τσαρλατάνου ότι το εφοπλιστικό κεφάλαιο δεν μπορεί να φορολογηθεί γιατί έχει την ευχέρεια να αλλάζει έδρα μέσα σε διάστημα μισής ώρας.

Για να καταλάβουν οι ανεπάγγελτοι της Κουμουνδούρου τι ακριβώς συμβαίνει ένας Έλληνας εφοπλιστής τους εξήγησε ότι όταν μια κυβέρνηση αποφασίσει να βάλει υψηλή φορολογία στα εφοπλιστικά κεφάλαια τότε τα καράβια αλλάζουν σημαία και ο Τσίπρας φορολογεί μόνο την περιβόητη Δημητρούλα του Αγούδημου που έχει ξεμείνει στο λιμάνι.

Τώρα το ποιος επιχειρεί να εκβιάσει πρόσωπα και καταστάσεις φαίνεται απ’ τις πρακτικές που ακολουθεί.

Είναι ο Αλέξης Τσίπρας που εκβιάζει με λίστες, εκκρεμείς υποθέσεις αλλά και στοχευμένες επιθέσεις σε νευραλγικούς κλάδους επιχειρηματιών…

http://lykavitos.gr/archives/134411