30 Σεπτεμβρίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ-Κοντά στον συνεργό του Χρ. Ξηρού βρίσκεται η αντιτρομοκρατική

Κοντά στον συνεργό του Χριστόδουλου Ξηρού, στον άνθρωπο που πιθανότατα κρύβει τον δολοφόνο της 17Ν, και ο οποίος βγήκε με άδεια από τις φυλακές για να μην γυρίσει τελικά ποτέ βρίσκεται η αντιτρομοκρατική υπηρεσία.

Η αστυνομία δεν γνωρίζει μεν ακόμα την ταυτότητα του άνδρα, ωστόσο δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να πρόκειται για το άτομο που μετέφερε και ταχυδρόμησε το φάκελο.

Βιολογικό υλικό του ανθρώπου αυτού βρέθηκε στο δέμα βόμβα, με το οποίο τον περασμένο Απρίλιο ο Χριστόδουλος Ξηρός θέλησε να τινάξει στον αέρα το αστυνομικό τμήμα της Ιτέας.

Η αντιτρομοκρατική βρίσκεται το τελευταίο διάστημα σε αυξημένη επιφυλακή, καθως φοβάται χτύπημα απο τον Χριστόδουλο Ξηρό και τους πυρήνες της φωτιάς. Οι αναλυτές θεωρούν ότι αναμένει δύο βασικές εξελίξεις:

Την απόφαση του δικαστηρίου για το αν θα μετατραπεί η ποινή φυλάκισης του αδελφού του σε κατ' οίκον περιορισμό.

Την απόφαση του δικαστηρίου για τη "Συνομωσία των πυρήνων της φωτιάς", την οργάνωση στην οποία ανήκει τώρα ο Χριστόδουλος Ξηρός.

Μια δίκη την απόφαση της οποίας δεν θα ακούσει ο κατηγορούμενος Κώστας Σακάς, ο οποίος παραβίασε όρους όταν αφέθηκε ελεύθερος και έχει εξαφανιστεί.

Οι Αρχές αναμένουν αιματηρό χρύπημα με στόχο -ίσως και αστυνομικό- καθώς τα μέλη του Επαναστατικού Αγώνα παραμένουν ασύλληπτα, η γιάφκα δεν έχει βρεθεί, η Παναγιώτα Ρούπα με το παιδί κρύβονται ακόμα, ενώ αγνοούνται και τα ίχνη του Γιώργου Πετρακάκου, συνεργού του Νίκου Μαζιώτη σε τρείς ληστείες.


megatv.com