22 Σεπτεμβρίου 2014

Ποια είναι η Δούρου που αρνείται να σεβαστεί τους νόμους;

Αν αυτή είναι η πολιτική που θα ακολουθήσει η Δούρου, η πρακτική που κάποιοι την έλεγαν «κουτσογιωργακισμός» τότε έρχονται πολύ δύσκολες μέρες για την Ελλάδα, αν εκλεγεί ο ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτό ούτε εμείς δεν το περιμέναμε. Ότι θα υποστηρίξουμε τον γιο του Μητσοτάκη είναι πρωτόγνωρο, ωστόσο, φαίνεται ότι υπάρχουν και χειρότερα. Κι αυτά ακούνε στο όνομα «Ρένα Δούρου». Τέτοια αθλιότητα και πολιτική ξεφτίλα, τέτοια εκπρόσωπο του παλιού μεταπολιτευτικού κατεστημένου δεν την περιμέναμε.

Μπορεί η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ να είναι οι βασικοί εκπρόσωποι αυτού του χρεοκοπημένου μοντέλου που διόριζε τους πάντες και τα πάντα, όμως, η Αριστερά του Τσίπρα και της Δούρου θα ξεπεράσουν όλο το παρελθόν των δύο μεγάλων κομμάτων. Και έχει πράγματι δίκιο ο Κυριάκος Μητσοτάκης να απειλεί ακόμη και με παρουσία εισαγγελέα να πραγματοποιούνται οι έλεγχοι στις συμβάσεις υπαλλήλων των δήμων.

Ποιοι είναι αυτοί οι 19 δήμαρχοι και αυτή η Δούρου που αρνούνται να σεβαστούν τους νόμους; Επειδή δηλαδή η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ διόριζαν κόσμο παλιότερα πρέπει να τους πληρώνουμε εφ' όρου ζωής; Και γιατί να πληρώνουμε υπαλλήλους που έχουν πλαστά πτυχία; Με ποιο δικαίωμα υψώνουν σημαία αντάρτικου και δεν στέλνουν τα στοιχεία που τους ζητούνται;

Λένε ότι είναι προκάλυμμα για απολύσεις η αξιολόγηση και ο έλεγχος νομιμότητας των πτυχίων. Ε, λοιπόν, ας απολυθούν, δεν θα πάθουμε και τίποτε αν φύγουν 500-100 λαμόγια. Εδώ έχασαν τη δουλειά τους εκατοντάδες χιλιάδες και δεν κουνήθηκε φύλλο, τους κολλητούς των δημάρχων θα κρατάμε;

Από που κι ως που η κ. Δούρου έγινε προστάτιδα των... κατατρεγμένων αιώνιων τεμπελχανάδων του δημοσίου τομέα;

«Θα πρέπει οι κατεργαράκοι και οι απατεώνες να πάνε σπίτια τους γιατί τέτοιοι είναι αυτοί που χρησιμοποίησαν πλαστά πτυχία και πιστοποιητικά για να διοριστούν», είπε ο κ. Μητσοτάκης και πολύ σωστά.

Και να το πάει και ακόμη παραπάνω αν έχει τα κότσια. Όσοι δήμαρχοι, γαλάζιοι, πράσινοι ή κόκκινοι να πάνε φυλακή αν ευθύνονται για διορισμούς «μαϊμού» υπαλλήλων.

Φτάνει πια να διαλύεται ένα ολόκληρο κράτος κι εμείς να συζητάμε για το αν πρέπει να φύγουν οι επίορκοι υπάλληλοι. Και αν αυτή είναι η πολιτική που θα ακολουθήσει η Δούρου, η πρακτική που κάποιοι την έλεγαν «κουτσογιωργακισμός» τότε έρχονται πολύ δύσκολες μέρες για την Ελλάδα, αν εκλεγεί ο ΣΥΡΙΖΑ.

http://www.antinews.gr/POLITIKE/poia-einai-i-dourou-pou-arneitai-na-sebastei-tous-nomous-_1/