26 Σεπτεμβρίου 2014

Δημητράκης: Η μόνη λύση να ξαναλαδώσω το αντεράκι μου πουλώντας τρελά φάρμακα, ο ΣΥΡΙΖΑ

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στην Κουμουνδούρου μία διαρροή του προέδρου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο πρώην Γενικός Γραμματέας της κυβέρνησης, Τάκης Μπαλτάκος, κάθισε δίπλα στον πρόεδρο της ΚΑΕ στην κλήρωση του πρωταθλήματος, με αποτέλεσμα να αναπτυχθούν σενάρια περί συμμετοχής του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο νέο κόμμα που φέρεται να σχεδιάζει ο Τάκης Μπαλτάκος.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ, λοιπόν, θέλησε να διαψεύσει αυτά τα σενάρια και σε ηλεκτρονικά ΜΜΕ τα οποία ελέγχει, εμφανίστηκε μία… «περίεργη» διαρροή, εξαιρετικά θετική για την Κουμουνδούρου.

Σ’ αυτή την διαρροή, συνεργάτες του Δημήτρη Γιαννακόπουλου εξηγούσαν ότι ο Τάκης Μπαλτάκος έχει μεν άριστες σχέσεις με τον πρόεδρο της ΚΑΕ και την οικογένεια Γιαννακόπουλου γενικά, διότι ήταν επί σειρά ετών νομικός σύμβουλος στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός και, άρα, στενός συνεργάτης του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Όμως, οι ίδιες πηγές, από το περιβάλλον του προέδρου της ΚΑΕ, έλεγαν πως οι δύο άνδρες εκτιμούν αλλήλους, αλλά δεν μοιράζονται καμία ίδια πολιτική άποψη.

Άλλωστε, κατέληγαν οι συνεργάτες του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, «ο πρόεδρος της ΚΑΕ εκτιμά ότι η μοναδική λύση για τη σωτηρία της Ελλάδας είναι ο ΣΥΡΙΖΑ»!

Αυτό κι αν είναι έκπληξη…