30 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΠΟ ΔΩ Κ ΠΕΡΑ ΘΑ ΦΟΡΑΕΙ ΓΟΒΕΣ-Να που "χάθηκε" ο Κιμ Γιονγκ Ουν: Επεσε και έσπασε τους αστραγάλους του γιατί φόραγε... τακούνια

Θα μπορούσε να πει κανείς πως... έπιασαν οι κατάρες. Η ουσία είναι πως μπορεί ακόμη, σχεδόν ένα μήνα μετά, ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν, να μην έχει εμφανιστεί δημόσια, αλλά πλέον όλοι ξέρουν που βρίσκεται: στο κρεββάτι του πόνου μετά από εγχείρηση στους αστραγάλους, που δεν άντεξαν το βάρος του. Γιατί ο 31χρονος Κιμ φορούσε... τακούνια.

Αυτό αποκαλύπτει εφημερίδα της Νότιας Κορέας. Σύμφωνα λοιπόν με δημοσίευμα της Chosun Ilbo, της μεγαλύτερης εφημερίδας της Νότιας Κορέας, ο Κιμ Γιονγκ Ουν έσπασε και τους δυο αστραγάλους του, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να υποβληθεί σε εγχείρηση στην Πιονγιάνγκ.

Click4more: Γιατί κουτσαίνει ο Κιμ Γιονγκ Ουν; (VIDEO) «Άκουσα ότι ο Κιμ Γιονγκ Ουν τραυματίστηκε στον δεξί αστράγαλο τον Ιούνιο αλλά άφησε τον τραυματισμό χωρίς να τον προσέξει και έσπασε και τον αριστερό του αστράγαλο» είπε στην εφημερίδα πηγή που δεν θέλησε να κατονομαστεί.

Σύμφωνα με πηγές από τη Βόρεια Κορέα, ο 31χρονος ηγέτης (που έχει λατρεία για το τυρί έμενταλ και το καλό κρασί) έχει παχύνει τόσο πολύ που έχει πια φτάσει τα 127 κιλά, με αποτέλεσμα τα πόδια του να υποστούν τεράστια πίεση!

Στο να σπάσουν οι αστράγαλοί του "βοήθησαν" και τα ειδικά παπούτσια με ψηλά τακούνια, τα οποία θεωρούσε πως του έδιναν... ύψος και κύρος.

Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας οδηγήθηκε έτσι στο χειρουργείο. Η επέμβαση έγινε στην κλινική Bonghwa Clinic, ένα νοσοκομείο αποκλειστικό για υψηλόβαθμα μέλη του κόμματος.

Η τελευταία δημόσια εμφάνιση του Κιμ Γιονγκ Ουν έγινε πριν από περίπου έναν μήνα όταν παρακολούθησε μουσική παράσταση μαζί με τη σύζυγό του, ενώ τον περασμένο Ιούλιο είχε εμφανιστεί σε συνεδρίαση του κόμματος κουτσαίνοντας.

Πηγή: Washington Post, Daily Mail