07 Σεπτεμβρίου 2014

Η δικαστική διαμάχη της Ελεονώρας Μελέτη, με την βουλευτίνα με το καυτό ντεκολτέ!

Γιατί η παρουσιάστρια έκανε αγωγή στην πρώην εταιρία της Μαρίας Σταυρινούδη-Σόδη;

​Σε δικαστική διαμάχη με την βουλευτίνα με το… «καυτό» ντεκολτέ βρέθηκε στο παρελθόν η Ελεονώρα Μελέτη.

Η νέα βουλευτής Χίου, Μαρία Σταυρινούδη Σόδη, η οποία όπως σας έχει ήδη γράψει το star.gr αναστάτωσε το Κοινοβούλιο με τα… προσόντα και την εμφάνισή της, στο παρελθόν ήταν συνιδιοκτήτρια της εταιρίας «Mastic Spa», της οποίας κεντρικό πρόσωπο  στη διαφημιστική καμπάνια, ήταν η Ελεονώρα Μελέτη.

Εκείνο το διάστημα, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της «Mastic Spa», ήταν ο πρώην σύζυγος της βουλευτίνας, Γιώργος Σόδης, ενώ η Μαρία Σταυρινούδη Σόδη, ήταν μέλος του διοικητικού της συμβουλίου.

Κάποια στιγμή λοιπόν, η Ελεονώρα Μελέτη είδε πως η εταιρία αδυνατούσε να την πληρώσει.

Έτσι, αποφάσισε να καταφύγει στα δικαστήρια, όπου της επιδίκασαν το ποσό των 49.500 ευρώ, τα οποία όμως ΔΕΝ έλαβε ποτέ.

Όταν η παρουσιάστρια πληροφορήθηκε πως η «Mastic Spa» προχωρά σε εκκαθάριση, κατέθεσε αγωγή εναντίον της, για δόλια πτώχευση. Οι υπεύθυνοι της εταιρίας (η κυρία Σταυρινούδη-Σόδη και ο σύζυγός της), διαβεβαίωναν τότε πως θέλουν να αποδώσουν τα οφειλόμενα, όμως η οικονομική δυσπραγία δεν τους άφηνε πολλά περιθώρια.

Συμβόλαιο με την «Mastic Spa» όμως, είχε υπογράψει και η κόρη της Άννας Βίσση, Σοφία Καρβέλα, η οποία έλαβε τελικά τα χρήματά της (για τα τρία χρόνια που ήταν πρωταγωνίστρια της διαφημιστικής καμπάνιας), αλλά μετά από πολλές πιέσεις και συγκρούσεις.

star.gr