10 Σεπτεμβρίου 2014

Δηλ. ρε Άννα ο Χαρδούβελης φταίει και όχι όσοι ψήφισαν το νόμο; «Πείτε στον Χαρδούβελη να πάει να γα..»

Ρε Άννα όλα καλά κι ωραία, αλλά όταν ψήφιζες το νόμο δεν ήξερες τι ψήφιζες; Τώρα θυμήθηκες ότι «υποφέρει ο κόσμος»; Η ευθεία στάση είναι να υπερασπιζόμαστε την ψήφο μας και όχι να βγάζουμε την ουρά μας απ'έξω μόλις σφίγγουν οι κ@λοι; Όλα τα άλλα είναι υποκρισία και λαϊκισμός...

​Φωνές, κλάματα και μπινελίκια επικράτησαν το βράδυ της Τρίτης μέσα στα γραφεία της Κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας στη Βουλή, όταν βρέθηκε εκεί ο σύμβουλος του υπουργείου Οικονομικών Γ.Θεοδωρακόπουλος, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις και πληροφορίες για τον ΕΝΦΙΑ.

Πολλοί ήταν οι γαλάζιοι βουλευτές τον περικύκλωσαν και άρχισαν να τον βομβαρδίζουν με ερωτήσεις, εκείνη όμως που βγήκε εκτός εαυτού ήταν η Άννα Καραμανλή.

Σύμφωνα με  «Το Έθνος», η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ζήτησε το λόγο και σε έντονο ύφος είπε στον σύμβουλο του κ.Χαρδούβελη: «Ξέρετε κύριέ μου, ότι οι πολίτες υποφέρουν; Και ότι αυτά που μας λέτε εδώ δεν θα κάνουν τη ζωή τους καλύτερη;».

Το μόνο, λένε, που πρόλαβε να πει ο σύμβουλος ήταν: «Γιατί φωνάζετε;»

Τότε ποιος είδε την Άννα Καραμανλή και δεν την φοβήθηκε...Η γαλάζια βουλευτής με δάκρυα στα μάτια άρχισε να φωνάζει: «Να πάτε στον Χαρδούβελη και να του τα πείτε αυτά».

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα “newsit”, η κ.Καραμανλή συνέχισε λέγοντας «να πείτε στον Χαρδούβελη να πάει να γα…..» και άλλα πολλά, “γαλλικά” τα οποία οι υπόλοιποι βουλευτές δεν τόλμησαν να εκστομίσουν.

Αυτή ήταν η δεύτερη επίθεση που δέχεται ο υπουργός Οικονομικών μέσα σε λίγα 24ωρα, καθώς εκτός από κάποιους γαλάζιους βουλευτές πυρά εναντίον του εξαπέλυσαν και οι έμποροι για τον ΕΝΦΙΑ όπου το μόνο που είχε να πει χαμογελώντας με αμηχανία ήταν πως δεν ήταν δικής του έμπνευσης ο ΕΝΦΙΑ.

Και έπεται και συνέχεια για τον κ.Χαρδούβελη καθώς σήμερα αναμένεται να δεχτεί νέα πυρά από βουλευτές στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής για τον Ενιαίο Φόρο Ιδιοκτησίας Ακινήτων (ΕΝΦΙΑ), ενώ και την Παρασκευή στο Eurogroup ο υπουργός θα στριμωχτεί καθώς τα καρφώματα από την τρόικα θα είναι πολλά.