18 Σεπτεμβρίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ-Τσαντίστηκε ο Νικολάκης! Του έθιξαν το ΠΑΣΟΚ και τον Τσίπρα και τα έχωσε στον Τατσόπουλο

Οι σημερινές δηλώσεις του ανεξάρτητου βουλευτή Πέτρου Τατσόπουλου, ο οποίος χαρακτήρισε “κωλοκόμμα” το ΠΑΣΟΚ και “μοντέλο με book” τον Αλέξη Τσίπρα, βρέθηκαν στο επίκεντρο του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR.

O κεντρικός σχολιαστής του δελτίου και εκδότης της Real News Νίκος Χατζηνικολάου, μιλώντας στην Μάρα Ζαχαρέα, αναφέρθηκε με τον δικό του μοναδικό τρόπο στην διαδικτυακή κόντρα Τατσόπουλου-Καρύδη, εκφράζοντας την άποψη πως ο ανεξάρτητος βουλευτής δεν θα έκανε τέτοιες δηλώσεις αν ήταν ακόμη στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Αν ο κ.Τατσόπουλος είχε μείνει στον ΣΥΡΙΖΑ, είναι απολύτως βέβαιο πως δεν θα τα έλεγε όλα αυτά. Ο λόγος του έχει κάποιες αλήθειες όπως για παράδειγμα ότι υπήρχαν φαινόμενα διαφθοράς, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ένας βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου έχει το δικαίωμα πρώτον να χαρακτηρίζει συλλήβδην ένα κόμμα διεφθαρμένο, -διότι δεν είναι διεφθαρμένοι όλοι οι άνθρωποι που βρίσκονται στο ΠΑΣΟΚ, ούτε όλοι οι βουλευτές, ούτε όλα τα στελέχη του κόμματος- και πολύ περισσότερο δεν είναι διεφθαρμένοι τα μέλη και οι ψηφοφόροι του  ΠΑΣΟΚ» είπε αρχικά ο κ.Χατζηνικολάου, κάνοντας λόγο για «ασέβεια και λαϊκισμό» από μέρους του κ.Τατσόπουλου.

«Το περί κωλοκόμματος του κυρίου Τατσόπουλου αποτελεί ασέβεια απέναντι στα στοιχειώδη κοινοβουλευτικά ήθη που πρέπει να υπηρετεί ένας εκπρόσωπος του ελληνικού κοινοβουλίου και δεν είναι η πρώτη φορά που επιλέγει τον ολισθηρό δρόμο του λαϊκισμού» σχολίασε ο κ.Χατζηνικολάου, ενώ στην συνέχεια εμπνευσμένος από την παλιά δήλωση του κυρίου Τατσόπουλου πως «έχει πηδ@ξει την μισή Αθήνα» ο κεντρικός σχολιαστής του δελτίου του STAR... έστειλε στον ανεξάρτητο βουλευτή την δική του ευχή, χρησιμοποιώντας παράλληλα ένα γνωστότατο νομικό.

«Όσο για αυτά που είπε περί Τσίπρα και φωτομοντέλου που προσθέτει στο book του φωτογραφίες από συναντήσεις με ξένους ηγέτες, θα πω στον κύριο Τατσόπουλο “να ήταν η ζήλια ψώρα” διότι ο κύριος Τατσόπουλος από ότι φαίνεται στο δικό του άλμπουμ με βάση παλαιότερες δηλώσεις του έχει διάφορες κυρίες, που καλύπτουν, όπως ο ίδιος έχει δηλώσει το ήμισυ του γυναικείου πληθυσμού των Αθηνών. Του ευχόμεθα καλή συνέχεια» τόνισε ο κ.Χατζηνικολάου.