11 Σεπτεμβρίου 2014

Η Ελληνίδα παίκτρια του Dancing και η έλξη της για το ίδιο φύλο!

Είναι νέα, ωραία και sexy!

Η πολύ γνωστή καλλιτέχνις ξεσήκωνε το τηλεοπτικό κοινό με τις φιγούρες της στο δημοφιλές show! H ίδια έδινε τον καλύτερο της εαυτό και ήταν ιδιαίτερα αγαπητή. Η ομολογουμένως όμορφη και sexy κοπέλα έβαζε τα κορμάκια και τα μηχανάκια της AGB χτυπούσαν κόκκινο.

Μάλιστα, οι διάσημοι συμμετέχοντες ήξεραν ότι έχουν να κάνουν με μία δυνατή αντίπαλο και την ανταγωνίζονταν σφόδρα!

Η ίδια, κατά καιρούς σε συνεντεύξεις της, έχει δηλώσει την αγάπη και το πάθος της για το αντίθετο φύλο, όμως μέχρι στιγμής δεν την έχουμε δει, επίσημα ή μη, με κάποιο σύντροφο στο πλευρό της. Ο λόγος;

Σύμφωνα με πληροφορίες, η όμορφη celebrity έλκεται περισσότερο από το ίδιο φύλο! Μάλιστα αρκετές φορές την έχουμε πετύχει να συχνάζει σε μπαράκια του Κεραμεικού, όπου θαμώνες είναι γυναίκες που ψάχνουν…γυναίκες!

Η ίδια συνηθίζει να κάθεται σχεδόν πάντα στο μπαρ να πίνει τη μπύρα της και να πιάνει ψιλή κουβέντα με την όμορφη μπαργούμαν που είναι και αυτή…ιέρεια της θεάς Άρτεμις.

Επειδή τέτοιου είδους θέματα αγγίζουν τα προσωπικά δεδομένα δεν μπορούμε να γράψουμε το όνομα της, όμως καλό θα ήταν οι καλλιτέχνες που είναι gay να βγουν επιτέλους «από τη ντουλάπα» και να βοηθήσουν τα νέα παιδιά που αντιμετωπίζουν τέτοιου είδους θέματα.

http://www.verysorry.gr/i-ellinida-paiktria-toy-dancing-kai-i-elksi-ti/