19 Σεπτεμβρίου 2014

Πρίγκιπας Παύλος: Τι ενώνει τον Κωνσταντίνο και την Αννα Μαρία με την... Lady Gaga;

Άγνωστες λεπτομέρειες από την λαμπερή δεξίωση στον Ναυτικό Όμιλο Πειραιά, αποκαλύπτει το iefimerida. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, η Άννα Μαρία έκανε σχεδόν... ερωτική εξομολόγηση στον επί 50 έτη σύζυγό της Κωνσταντίνο.

Με μια συγκινητική ομιλία, η τέως βασίλισσα της Ελλάδας,περιέγραψε την γνωριμία και την κοινή ζωή της επί 50 χρόνια με τον Γκλίξμπουργκ, ενώπιον διακοσίων περίπου υψηλών προσκεκλημένων τους.

Αίσθηση προκάλεσε και η ομιλία του γιού τους, πρίγκιπα Παύλου, ο οποίος είδε... κοινά μεταξύ του γάμου των γονιών του και της... σύγχρονης ποπ σταρ, Lady Gaga!

«Τέτοια μέρα σαν σήμερα, πενήντα χρόνια πριν, η Αθήνα ήταν αναστατωμένη γιατί παντρεύτηκε η μαμά και ο μπαμπάς. Σήμερα, 50 χρόνια μετά, η Αθήνα είναι πάλι αναστατωμένη γιατί ήρθε η... Lady Gaga» είπε προκαλώντας χαμόγελα στους παρευρισκόμενους.

Στην δεξίωση, που ξεκίνησε στις 9 και ολοκληρώθηκε γύρω στη 1 μετά τα μεσάνυχτα, δεν υπήρξε κάποια αναφορά στα πολιτικά πράγματα της Ελλάδας. Ωστόσο, σε πηγαδάκια, σχεδόν άπαντες – από γαλαζοαίματους μέχρι επιχειρηματίες, συμφωνούσαν ότι «έρχεται ο Τσίπρας!».