14 Οκτωβρίου 2014

Πάγκαλος: Πείνα και δυσωδία αν κυβερνήσουν οι εθνικοσοσιαλιστές του ΣΥΡΙΖΑ που έκαψαν 3 ανθρώπους στη MARFIN!

Θα σταματήσει η ομαλή χρηματοδότηση της χώρας ανέφερε ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ
Πρωτοφανή επίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε με δηλώσεις του στο Βήμα Fm ο Θεόδωρος Πάγκαλος.

Κινούμενος στη γραμμή της επίθεσης που είχε εξαπολύσει κατά του ΣΥΡΙΖΑ ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο πρώην βουλευτής και υπουργός του ΠΑΣΟΚ υποστήριξε ότι «μόλις ανακοινωθεί εκλογικό αποτέλεσμα που φέρνει πρώτο τον ΣΥΡΙΖΑ, θα διακοπεί η χρηματοδότηση από τους εταίρους και θα ακολουθήσει έξοδος κεφαλαίων και θα μπούμε στη λεγόμενη πολεμική οικονομία, δηλαδή απαγόρευση εξόδου κεφαλαίων, περιορισμοί σε εισαγωγές και εξαγωγές, να αντιμετωπίσουμε τις εγγυήσεις» και πρόσθεσε: «Θα υπάρξει μεγάλη πείνα και δυσωδία, οι δημόσιοι υπάλληλοι που δεν θα παίρνουν το μισθό τους και όλοι αυτοί που χορεύουν και τραγουδούν τώρα και καμαρώνουν το γελαστό παιδί που πάει στον Πάπα και κουνιέται ή τη Δούρου, θα είναι τότε στο δρόμο και θα καίνε και θα σκοτώνουν».

Ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ απέδωσε στο ΣΥΡΙΖΑ και την ευθύνη για το θάνατο των τριών υπάλληλων στην Μarfin. «Ξέρετε ότι στη Μαρφίν το μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ έκαψε τρεις ανθρώπους, ενώ ένα μπλοκ εκατοντάδων ανθρώπων στην πόρτα της τράπεζας φώναζε «κάτω οι απεργοσπάστες. Δεν ήταν ΣΥΡΙΖΑ, λέτε, όλοι αυτοί; Γιατί κρατούσαν τις σημαίες του ΣΥΡΙΖΑ; Από βίτσιο; Φωνάζανε και εμποδίζανε τις πυροσβεστικές αντλίες να πάνε εκεί πέρα» είπε.

«Τον κομουνιστή άμα τον βάλεις στην εξουσία είναι πολύ δύσκολο να τον βγάλεις» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ.Πάγκαλος τονίζοντας: «Δεν είδατε ότι κάψανε την Αθήνα και καταστρέψανε τον ελληνικό τουρισμό για τρία χρόνια; Η ιδεολογία του ΣΥΡΙΖΑ είναι «εθνικιστική – λαϊκιστική», που στα Γερμανικά λέγεται Εθνικοσοσιαλισμός».