14 Οκτωβρίου 2014

Με Κεφαλογιάννη και Τασούλα γευματίζει η Αμάλ Αλαμουντίν

Τι θα φάει η σύζυγος του Τζορτζ Κλούνεϊ στο «Βαρούλκο» - Δείτε το μενού - Κάθισε δίπλα στην υπουργό Τουρισμού

Έπειτα από τη συνάντηση που είχε στο υπουργείο Πολιτισμού με τον υπουργό κ. Κώστα Τασούλα, η σύζυγος του διάσημου ηθοποιού, Τζορτζ Κλούνεϊ, Αμάλ Αλαμουντίν, βρέθηκε στο εστιατόριο «Βαρούλκο» του διακεκριμένου σεφ, Λευτέρη Λαζάρου, στο Μικρολίμανο.
Η δικηγόρος ειδικευμένη στο διεθνές δίκαιο και στα ανθρώπινα δικαιώματα έφτασε στο εστιατόριο μαζί με τους συνεργάτες της λίγο πριν τις 14:30 το μεσημέρι, ενώ ήδη στο «Βαρούλκο» βρισκόταν και την περίμενε η υπουργός Τουρισμού, κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη.

Η κυρία Αλαμουντίν κάθισε, μάλιστα, δίπλα στην υπουργό, ενώ μαζί της γευματίζει και ο κ. Τασούλας.

Όσον αφορά στο μενού του γεύματος, περιλαμβάνει αχινοσαλάτα, καρπάτσιο λαβράκι, τραγανό μπαρμπούνι πάνω σε μους καπνιστής μελιτζάνας και χριστόψαρο σε μους σελινόριζας.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, στην κυρία Κλούνεϊ αρέσει πολύ το κρασί και σήμερα επέλεξε να πιει κόκκινο και ειδικότερα Κατώγι Αβέρωφ καμπερνέ του 2009, ενώ οι υπόλοιποι στο τραπέζι πίνουν λευκό. Ακόμη, το προσωπικό του εστιατορίου της έκανε μια μικρή παρουσίαση για το ελληνικό ελαιόλαδο, το οποίο και δοκίμασε.

Τέλος, για γλυκό, η γνωστή δικηγόρος θα απολαύσει παρφέ μασκαρπόνε πάνω σε μπισκότο λεμόνι και κρέμα από φρούτα του πάθους!



Νωρίτερα και σε αποκλειστικές της δηλώσεις στο protothema.gr, η Αμάλ Αλαμουντίν εξέφρασε την ελπίδα της ότι η Ελλάδα θα καταφέρει να πάρει πίσω τα Γλυπτά του Παρθενώνα.

Χαμογελαστή και ευδιάθετη η δικηγόρος ειδικευμένη στο διεθνές δίκαιο και στα ανθρώπινα δικαιώματα, είπε ότι όλα θα πάνε καλά για την Ελλάδα, ενώ τόνισε πώς ελπίζει ότι η χώρα μας θα τα καταφέρει σε αυτή τη σημαντική προσπάθεια.



Σημειώνεται ότι αύριο, Τετάρτη, έχει προγραμματιστεί η συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά στο Μέγαρο Μαξίμου, ενώ αργότερα η κ. Αλαμουντίν-Κλούνεϊ θα ξεναγηθεί στο Μουσείο της Ακρόπολης, όπου σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να γίνει και συνέντευξη Τύπου, όπου ίσως ανακοινωθούν και τα πρώτα συμπεράσματα από αυτήν την πρώτη επαφή με τους αξιωματούχους της ελληνικής κυβέρνησης.