18 Οκτωβρίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ-Διεκόπη το Άρης - ΠΑΟΚ! Ο διαιτητής αποκόμισε... μώλωπα στο κεφάλι από ρολό!

Λίγο καιρό μετά τον θάνατο του οπαδού του Εθνικού, Κώστα Κατσούλη, στο ματς Ηρόδοτος - Εθνικός και την... σωτήρια λύση της αναβολής όλων των αγωνιστικών δραστηριοτήτων για ένα σαββατοκύριακο με απόφαση του υπουργείου Πολιτισμού, οι... επιστήμονες των γηπέδων δήλωσαν ξανά παρόντες!

Ένταση και ρίψεις αντικειμένων πριν και κατά την διάρκεια του αγώνα στο Nik Gallis Hall, στην αναμέτρηση μεταξύ Άρη και ΠΑΟΚ, ήταν το μενού της ημέρας, με τους ανεγκέφαλους να μην είναι προφανώς ικανοποιημένοι από τον τραυματισμό του διαιτητή Αναστόπουλου στην αρχή του παιχνιδιού και να επιδιώκουν... round two λίγο πριν το ημίχρονο.

Ακόμη περιμένουν...

90 λεπτά μετά την διακοπή κι ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο, με τους παίκτες του ΠΑΟΚ να παραμένουν τα αποδυτήρια κι εκείνους του Άρη να βρίσκονται στο παρκέ.

Εκκένωση ή διακοπή το μήνυμα Αναστόπουλου

Δεν έχουν τέλος τα... παρατράγουδα στο μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης μεταξύ Άρη και ΠΑΟΚ στο Nik Galis Hall. Click4more: Διαιτητής "έφαγε" κορδέλα στο κεφάλι - Χαμός στο Άρης - ΠΑΟΚ! Τα πρώτα... δείγματα φάνηκαν "με το καλημέρα", αφού πριν την έναρξη του αγώνα, ο διαιτητής Παναγιώτης Αναστόπουλος δέχτηκε στο κεφάλι μία κορδέλα, από τις πολλές που έπεφταν στο γήπεδο, η οποία όμως δεν ξετυλίχτηκε, με αποτέλεσμα να ζαλιστεί και αρχικά να μη θέλει καν να "σφυρίξει".

Το παιχνίδι άρχισε περίπου μισή ώρα αργότερα κι αφού ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Λευτέρης Αρβανίτης, έκανε συστάσεις από τα μικρόφωνα στους οπαδούς της ομάδας για να ηρεμήσουν τα πνεύματα κι ενώ ο διαιτητής Αναστόπουλος δέχτηκε τελικά να ξεκινήσει το ματς, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο πως το παραμικρό θα έφερνε οριστική διακοπή του.

Δεν... εισακούστηκε ο Αναστόπουλος

Το παιχνίδι τελικά ξεκίνησε, όμως 42 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου κι ενώ ο ΠΑΟΚ προηγούνταν με 31-33 μετά από δύο εύστοχες βολές του Λάνγκφορντ, ο Αναστόπουλος αποχώρησε για τα αποδυτήρια, αφού πιθανότατα έγιναν εκ νέου ρίψεις αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο.

Το παιχνίδι φυσικά διακόπηκε, με τον Παναγιώτη Αναστόπουλο να απαιτεί εκκένωση του γηπέδου ούτως ώστε να συνεχιστεί το ματς κι ενώ οι άνθρωποι του Άρη προσπαθούν να τον μεταπείσουν.

Η τελευταία ενημέρωση είναι πως ο διαιτητής έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα σχετικά με την έκβαση του αγώνα: "Εκκένωση ή διακοπή", με το γήπεδο να αδιάζει σιγά - σιγά, ωστόσο ως... είθισται, κάποιοι αρνούνται να φύγουν, με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος οριστικής διακοπής του αγώνα, κάτι που θα σημάνει την επικράτηση του ΠΑΟΚ στα χαρτιά.

Όπως και τελικά έγινε: Ο διαιτητής ξαναβγήκε μετά από μισή ώρα και αφού είδε ότι το γήπεδο δεν είχε αδειάσει τελείως, διέκοψε οριστικά τον αγώνα.