20 Οκτωβρίου 2014

ΦΩΤΟ-Σύντροφοι της ΑΥΓΗΣ, ευχαριστώ για τη διαφήμιση αν και δεν είναι ανάγκη....

Ενοχλήθηκαν πολύ οι σύντροφοι της ΑΥΓΗΣ με τη δημοσίευση του βίντεο της ΚΝΕ που γέλαγε με τον Τσίπρα και τη νοικοκυρά που του μίλησε στο δρόμο... ενοχλήθηκαν τόσο πολύ από την αναπαραγωγή του από το blog μας (εδώ) και από τον Άδωνι που...
μας έκαναν και αφιέρωμα προσπαθώντας να πικάρουν το ΚΚΕ ειρωνευόμενοι ότι «το "αστείο" αναπαράγεται από τις λαϊκές δυνάμεις».

Διαβάστε τι έγραψε η ΑΥΓΗ χθες:

Ακροδεξιά συγχαρητήρια

Κατάφερε να πετύχει τον στόχο της ενεργοποίησης του λαϊκού κινήματος το "χιουμοριστικό" βίντεο της ΚΝΕ. Η ανταπόκριση των... λαϊκών δυνάμεων ήταν άμεση, καθώς τόσο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης όσο και η γνωστή για τις... φιλοαλαϊκές της θέσεις ιστοσελίδα "Δεξί X-Trem, έσπευσαν να αναπαραγάγουν από τους λογαριασμούς τους στο Τwitter το βίντεο της ΚΝΕ.
Στο βίντεο παρατίθεται απόσπασμα από την ομιλία του Αλ. Τσίπρα στο φεστιβάλ της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, στο οποίο ο επικεφαλής του κόμματος περιγράφει διάλογο με γυναίκα πολίτη που τον πλησίασε και του είπε ότι "και τα μισά να κάνετε από αυτά που είπατε στη Θεσσαλονίκη, εγώ θα είμαι ευχαριστημένη". Αμέσως μετά, η νεολαία του ΚΚΕ παραθέτει στο βίντεό της ένα απόσπασμα από τα όσα είχε πει σε μια συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου το 2010 ο πρώην πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου, όπου είχε διηγηθεί ότι ένας συνταξιούχος του είπε πως "για την πατρίδα θα θυσιάσει και τον μισθό του".
Η απίστευτα... "αστεία" αυτή σύγκριση ολοκληρώνεται με τη μουσική υπόκρουση, καθώς ακούγεται η Ρίτα Σακελλαρίου να τραγουδά τον στίχο "Έφτασες φίλε δεύτερος" από το ομώνυμο τραγούδι. Πώς ήταν δυνατόν να μην εκτιμηθεί αυτό το "αστείο" από τον Άδωνι και το "Δεξί Εξτρέμ";
Χ.Σ.