22 Οκτωβρίου 2014

Αντί να πάει στον Γιακουμάτο, πήρε τα κανάλια σβάρνα ο πολίτης του Χατζηνικολάου!

Όταν ο υφυπουργός Ανάπτυξης Γεράσιμος Γιακουμάτος είδε μπροστά του σήμερα το πρωί τον 61χρονο μηχανικό Γ.Μασούρο, τον οποίο είχε συναντήσει λίγα 24ωρα νωρίτερα στην εκπομπή του STAR «στον Ενικό» να του παρουσιάζει «αποδείξεις και ονόματα» για τις διαφορές των τιμών ίδιων προϊόντων σε Ελλάδα και Γερμανία... τα πήρε στην κράνα και με το δίκιο του αφού τη Δευτέρα το βράδυ στην εκπομπή του Χατζηνικολάου του είχε δώσει και...
ραντεβού για τις 11:30 το πρωί της Τρίτης! Ένα ραντεβού που ο πολίτης προτίμησε να αγνοήσει προκειμένου να συνεχίσει να κάνει τις καταγγελίες του στα κανάλια και όχι στους αρμόδιους!

Μπορεί ο κ.Μασούρος να εμφανίστηκε με όλη την καλή διάθεση στην εκπομπή του Γ.Παπαδάκη, προκειμένου να επαναλάβει την μεγάλη έρευνα που έκανε στις τιμές προϊόντων για να δείξει τις διαφορές μεταξύ των δύο χωρών, ωστόσο ο κύριος…. «Μάκης», όπως αποκάλεσε τον υφυπουργό ο πολίτης, δεν είχε την ίδια όρεξη να συμμετέχει στην αυτοπροβολή του πολίτη.

«Τον κύριο Μασούρο τον έχω καλέσει να έρθει στο υπουργείο και είχε πει ότι θα έρθει για να δούμε τα στοιχεία και αν όντως είναι έτσι να τα παραπέμψω στην επιτροπή ανταγωνισμού.  Τηλεοπτικά να κάνουμε πολιτική δεν γίνεται, το να γυρνάει σε όλα τα κανάλια χωρίς να το τεκμηριώσω δεν είναι σωστό» είπε αρχικά ο κ.Γιακουμάτος φανερά ενοχλημένος από την τηλεοπτική εμφάνιση του κυρίου Μασούρου!

«Να μου φέρει τα στοιχεία εδώ … Όχι προχθές στον Χατζηνικολάου, σήμερα σε  σένα, αύριο στο Mega. Να τα φέρει εδώ να τα δω, όχι τηλεοπτικά» πρόσθεσε ο υφυπουργός, επαναλαμβάνοντας σε έντονο ύφος ότι γίνονται διεξοδικοί έλεγχοι και πέφτουν τα πρόστιμα βροχή.

«Άστα τώρα, αυτά… να έρθει από δω να τα  δούμε!» τόνισε στην συνέχεια ο κ.Γιακουμάτος, ο οποίος όσο άκουγε τον κύριο Μασούρο να μιλάει για τις τιμές του φρέσκου γάλακτος, τόσο….  φούντωνε!

Αν και δειλά χαμογελούσε, προσπαθώντας να δείξει ότι δεν συμβαίνει τίποτα, βλέποντας τον πολίτη να καταγγέλλει τις υψηλές τιμές, ο υφυπουργός έστρεψε τα βέλη του στον παρουσιαστή Γ.Παπαδάκη, αλλά και στον δημοσιογράφο της εκπομπής Ν.Σιωμόπουλο.

«Αυτή η μιζέρια Γιώργο δεν σου κάνει καλό, να έρθει εδώ να μου τα δείξει» είπε ο κ.Γιακουμάτος, ενώ απευθυνόμενος στον κ.Μασούρο του είπε «ναι θα έρθεις αφού κάνεις δέκα γύρες στα κανάλια» .

«Με παρακάλεσαν» είπε από την πλευρά του ο πολίτης, με τον υφυπουργό φανερά εκνευρισμένο να διαμαρτύρεται ότι δεν ακούει τίποτα και πως έτσι διάλογος δεν μπορεί να γίνει .

«Να είστε καλά, να είστε καλά… Κλείσ’ τον παιδιά. Διάλογος έτσι δεν γίνεται, άσ' το άλλη φορά, δεν ακούω τίποτα» είπε ο κ.Γιακουμάτος με τον παρουσιαστή να κλείνει την σύνδεση και τον υφυπουργό όχι μόνο να μην δίνει εξηγήσεις για τις μεγάλες διαφορές τιμών, αλλά να κλείνει την σύνδεση με το έτσι θέλω!

Φυσικά ο πολίτης, όταν ο γιακουμάτος τον ξαναπροκάλεσε να πάει στο υπουργείο είπε "θα έρθω Πέμπτη ή Παρασκευή" και εννοούσε "αφού περάσω κι απ'το MEGA μία βόλτα για νε δει η οικογένειά μου και να το γράψουν σε βίντεο"