17 Οκτωβρίου 2014

ΦΩΤΟ-Η όμορφη μελαχρινή γαλανομάτα αδελφή του Πιστόριους που κλαψουρίζει όλη την ώρα για τον Οσκαρ

Αμι Πιστόριους. Η μικρότερη αδελφή του παραολυμπιονίκη που πριν από ενάμιση χρόνο συγκλόνισε την υφήλιο όχι με κάποια αθλητική του επίδοση αλλά με την αποτρόπαιη δολοφονία της συντρόφου του Ρίβα Στεένκαμπ, έγινε παγκοσμίως γνωστή μέσα από τη δίκη του Οσκαρ Πιστόριους που εξελίσσεται τους τελευταίους μήνες. Ο φωτογραφικός φακός εστίαζε πάντα στα κόκκινα από τα κλάματα μάτια της.
Η 25χρονη μελαχρινή αδελφή του Πιστόριους με τα γαλάζια, συνήθως κατακόκκινα από το κλάμα μάτια, εργάζεται ως βοηθός λέκτορα στο πανεπιστήμιο της Πρετόρια, ενώ όπως σημειώνει η ίδια λατρεύει τα ταξίδια, τη μαγειρική, το διάβασμα, τις τέχνες, τις καταδύσεις και τη γυμναστική. Και όλο αυτό το δύσκολο διάστημα για τον αδελφό της έχει σταθεί στο πλάι του στηρίζοντάς τον με κάθε τρόπο.

Η Αμι Πιστόριους είναι το πρόσωπο της μεγάλης δίκης που έχει ρίξει το περισσότερο κλάμα καθώς στις περισσότερες φωτογραφίες από τη δικαστική αίθουσα εμφανίζεται πάντα με βουρκωμένα μάτια. Και όχι για τον άδικο χαμό της Ρίβα Στέενκαμπ αλλά για τον αδελφό της και την περιπέτειά του.

Τελευταία φορά που εθεάθη να κλαίει στις δικαστικές αίθουσες η Αμι, μόλις την Πέμπτη όταν της επιτέθηκε φραστικά ένας πρώην κατάδικος που βρέθηκε ανάμεσα στο ακροατήριο.