29 Οκτωβρίου 2014

Άδωνις και Πλεύρης για τον κομμουνιστή του ΣΥΡΙΖΑ: Γιόρτασαν το μοίρασμα της Πολωνίας με τον Χίτλερ

Με δηκτικό τρόπο σχολίασε την παρέλαση για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου που έγινε στο Χαλάνδρι ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, κ. Άδωνις Γεωργιάδης.
Θυμίζουμε πως μαθητές παρέλασαν υπό τους ήχους του ύμνου του ΕΑΜ με τον κ. Γεωργιάδη να σχολιάζει μέσω Twitter: «Όταν τελικά οι Συριζαίοι μιλούν για κατάργηση των παρελάσεων εννοούν αυτό που είδαμε στο Χαλάνδρι. Εμφυλιοπολεμικό μίσος…Ψηφίστε τους! Ήθελα να ‘ξερα οι Δεξιοί του Χαλανδρίου που ψήφισαν αυτόν τον Δήμαρχο ή που απείχαν από τον β´ γύρο των εκλογών πώς αισθάνθηκαν σήμερα; Εύγε..».




Το γεγονός προκάλεσε την αντίδραση και του Θάνου Πλεύρη, ο οποίος με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter επιτέθηκε στον κ. Ρούσο:


«Στο Χαλάνδρι ο ανταρσυοσυριζας δήμαρχος κ. Ρουσσος υποχρεωσε τα παιδιά να παρελάσουν με τον ύμνο του ΕΑΜ. Το αληθινό πρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ» ήταν η πρώτη ανάρτηση Πλεύρη και ακολούθησε και δεύτερη:


«Κάποιος ας πει στον ανιστόρητο δήμαρχο ότι την 28η δεν υπήρχε ΕΑΜ και οι τότε σύντροφοί του στα Σοβιέτ μοίραζαν την Πολωνία με τον Χίτλερ».

Δικαιολογίες Παπαδημούλη και μόκο για τη συνεργασία με τον κομμουνιστών-Χίτλερ ή την κατάργηση των παρελάσεων...

Θέση (λέμε τώρα) στην κόντρα που ξέσπασε με αφορμή το εμβατήριο του ΕΑΜ που ακούστηκε σε παρέλαση στο Χαλάνδρι πήρε ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ  Δημήτρης Παπαδημούλης.

Απαντώντας στον Θάνο Πλεύρη και τον Άδωνι Γεωργιάδη έγραψε: «Το ΕΑΜ είναι τμήμα της Εθνικής Αντίστασης, αναγνωρισμένο κ απο την πολιτεία. Όσοι μιλούν για “εμφύλιο”, είναι κ ανιστόρητοι κ μισαλλόδοξοι».