23 Οκτωβρίου 2014

Ο αφισοκολλητής του ΠΑΣΟΚ ξαναχτυπά... με πληροφορίες της πο@τσας για τον Χρύσανθο

"Έγκυρες" πληροφορίες ότι η τρόικα μπλόκαρε τη ρύθμιση για τα ληξιπρόθεσμα και δεν πήγαιναν όλα σύμφωνα με το πρόγραμμα όπως λέει ο Χρύσανθος... τόσο "έγκυρες" όπως αυτές που είχε ότι ο Καραμανλής θα πέρναγε άλλη μια τσαγκαροδευτέρα στο Μαξίμου παίζοντας Playstation, την ώρα που ο Καραμανλής ήταν...
σε επίσιμη επίσκεψη στην Ισπανία...

Τον Χρύσανθο Λαζαρίδη βάζει και πάλι στο στόχαστρό του ο Γιώργος Παπαχρήστος, μέσω της στήλης του στα “Νέα”, με αφορμή όσα είπε χθες ο στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά για “αρνητικό ρόλο” των δημοσιογράφων στο θέμα των 100 δόσεων.

“Τον είχαμε χάσει τον ”απαραίτητο” κύριο Χρύσανθο – νομίζαμε ότι είχε αφοσιωθεί αποκλειστικά στο γνωστό καθήκον “τι ώρα είναι, Χρύσανθε;”, “ό, τι ώρα πείτε εσείς κύριε Πρόεδρε”, αλλά χθες ενεφανίσθη στη Βουλή και παρείχε ορισμένες πολύ ενδιαφέρουσες εξηγήσεις για το κυβερνητικό μπάχαλο, ειδικά στο θέμα των 100 δόσεων για τις οφειλές προς το δημόσιο.

Όπως ισχυρίστηκε ο άνθρωπος-πασπαρτού, δεν υπάρχει εμπλοκή με την τρόικα επί του θέματος. Αυτό που υπάρχει είναι η βαριά, στα όρια του… προπατορικού αμαρτήματος, ευθύνη των δημοσιογράφων που μίλησαν για “εμπλοκή”, ενώ όλα εξελίσσονται θαύμα (θαύμα, θαύμα!) και σύμφωνα με το πρόγραμμα.

Δεν ξέρω “τι πίνει και δεν μας δίνει” ο ασυναγώνιστος Χρύσανθος, αλλά αν πιστεύει ότι με τον τρόπο αυτόν θα λύσει το πρόβλημα του αφεντικού (του) έχει κάνει (μια ακόμη) κακή αποτίμηση της κατάστασης. Άσε που, μετά τον διάλογο που είχε χθες στη Βουλή με τους δημοσιογράφους, δεν βρέθηκε ένας που να μην εκτιμήσει ότι “προσπαθεί να βγάλει την ουρά του απέξω, ο μπαγάσας”!

Χρύσανθος με… ουρά; Ήμαρτον, Παναγία μου!”, σχολιάζει χαρακτηριστικά στη στήλη του στα “Νέα” ο Γιώργος Παπαχρήστος.

http://ysterografa.gr/