16 Οκτωβρίου 2014

Ψεκασμένη η νέα επίτροπος της Σλοβενίας: Πιστεύει στην δύναμη των δικτύων (;) του ολιστικού ατόμου και της θετικής ενέργειας

Μετά την κομμουνίστρια που τραγούδαγε αντιευρωπαϊκά τραγούδια και την παντιέρα ροζα η Σλοβενία έστειλε μια οπαδό του σαμανισμού για επίτροπο της Ε.Ε.!

Η  Βιολέτα Μπουλτς είναι πιθανόν να θητεύσει ως επίτροπος της Ε.Ε. στην  Κομισιόν και πολλά ευρωπαϊκά ΜΜΕ σχεδίασαν το… πορτρέτο της.

Η 53χρονη Μπουλτς πριν από λίγες εβδομάδες διορίστηκε υπουργός Ανάπτυξης στην κυβέρνηση της  Σλοβενίας.

Η Μπουλτς έχει σπουδάσει ηλεκτρολόγος μηχανικός αλλά οι εσωτερικές αναζητήσεις της την οδήγησαν στην πόρτα του σαμανισμού.

Όπως αναφέρει το Wikipedia σαμανισμός είναι «ένα πολύπλοκο λατρευτικό και μαγικο-θρησκευτικό κίνημα που διαμορφώνεται γύρω από την τεχνική της έκστασης[1]. Θεωρείται μυστικιστική εμπειρία και δεν είναι θρησκεία ή φιλοσοφία καθώς εμφανίζεται πριν από αυτές».

Η επίδοξη  ευρωπαία επίτροπος πιστεύει στη «θετική ενέργεια» και δηλώνει πως «πιστεύει στη δύναμη των δικτύων, του ολιστικού ατόμου και της θετικής ενέργειας».

Στις επαγγελματικές δραστηριότητες της το μότο της είναι «Δημιουργία επαφών, κοινωνική δικτύωση, επικοινωνία – με αυτές τις βασικές αρχές μπορείς να διαχειριστείς με επιτυχία οποιοδήποτε θέμα».