28 Οκτωβρίου 2014

ΠΕΣΤΕ ΑΠ’ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ! Κομμούνι ΣΥΡΙΖΑίος Δήμαρχος έβαλε τα παιδιά να παρελάσουν υπό τον ύμνο του ΕΑΜ

Είναι που οι παρελάσεις δεν τους αρέσουν, γιαυτό το κομμούνι του ΑΝΤΑΡΣΥΑ και του ΣΥΡΙΖΑ έβαλε τα παιδιά να παρελάσουν υπό τον ύμνο του προδοτικού ΕΑΜ που την 28η Οκτωβρίου ήταν συνεταιράκια του Χίτλερ και μοίραζαν την Πολωνία... δείγμα του πως σχεδιάζει να κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ ζώα κεντρώοι που σκέφτεστε να τους ψηφίσετε

Αίσθηση προκάλεσε στους γονείς των μαθητών και όσους βρέθηκαν στην κεντρική πλατεία του Χαλανδρίου η μουσική υπόκρουση που επιλέχθηκε για την διεξαγωγή της μαθητικής παρέλασης.

Παραδοσιακά οι παρελάσεις στην Ελλάδα πραγματοποιούνται υπό τη μελωδία στρατιωτικών εμβατηρίων. Στο Χαλάνδρι όμως επιλέχθηκε ως μουσική υπόκρουση ο ύμνος του ΕΑΜ.

Η μουσική παρέμβαση είναι άγνωστης πατρότητας, πάντως ο δήμαρχος της πόλης, ο Σίμος Ρούσσος προέρχεται από τον ΑΝΤΑΡΣΥΑ και τον ΣΥΡΙΖΑ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σίμος Ρούσσος είναι ένας από τους δημάρχους που έχουν κληθεί να «εξετασθεί ανωμοτί και να παράσχει εξηγήσεις» για την υπόθεση της άρνησης παράδοσης στοιχείων για τον επανέλεγχο των συμβάσεων δημοτικών υπαλλήλων από ορισμένου σε αορίστου χρόνου και για την αξιολόγηση.



Ο ύμνος των προδοτών του ΕΑΠ