09 Οκτωβρίου 2014

Άδωνις: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα τηρήσει τον προυπολογισμό που θα ψηφίσουμε – Τι είπε σε Βορίδη και Δραγασάκη

Έντονη κριτική στις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ άσκησε ο Άδωνις Γεωργιάδης κατά την τοποθέτηση του στην Βουλή υποστηρίζοντας πως η Αξιωματική Αντιπολίτευση έχει θέσεις που είναι αλληλοσυγκρουόμενες, διαφέρουν από στέλεχος σε στέλεχος και αλλάζουν συνέχεια.

‘Όσα λέει ο ΣΥΡΙΖΑ είπε ο Α. Γεωργιάδης είναι   «παραμύθια» και «φύκια για μεταξωτές κορδέλες» σημείωσε χαρακτηριστικά για να υπογραμμίσει στην συνέχεια πως η αλήθεια είναι πως αφού πλέον ο ΣΥΡΙΖΑ λέει ότι δεν θα κάνει μονομερείς ενέργειες τότε είναι σαφές πως δεσμεύεται από τον προυπολογισμό που θα ψηφίσει η τωρινή Βουλή.

Από τα πυρά του Άδωνι Γεωργιάδη όμως δεν γλίτωσε ούτε ο διευθυντής του ραδιοσταθμού « Στο Κόκκινο» με τον Α. Γεωργιάδη να λέει με αιχμηρή διάθεση πως ο ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε ώς εκβιασμό την πρώτη απεργία που έγινε σε βάρος του, ενώ στρεφόμενος στον Μάκη Βορίδη σημείωσε πως με αφορμή την κόντρα που είχε ο Μάκης Βορίδης με τον Γιάννη Δραγασάκη ήθελε να σχολιάσει στο ερώτημα του ΣΥΡΙΖΑ «ποιος θέλει το λοκ-αουτ;» πως ο πρώτος που το θέλει είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και θα ήταν ενδιαφέρον να έχει ψηφιστεί «για να δούμε αν θα το χρησιμοποιούσε ο ΣΥΡΙΖΑ».

Απάντηση με Βολταίρο στον ΣΥΡΙΖΑ

Αναφερόμενος δε στο εμπάργκο που έχει επιβληθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ στο πρόσωπο του ο Άδωνις Γεωργιάδης έκανε λόγο για αντιδημοκρατικό πρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας πως ο ίδιος ακολουθεί την ρήση του Βολταίρου «δεν συμφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίζομαι το δικαίωμα σου να τα λές». Κάτι που όπως σημείωσε μάλλον δεν το πιστεύουν στον ΣΥΡΙΖΑ

http://www.paraskhnio.gr/adonis-o-syriza-tha-tirisei-ton-proypol/