16 Οκτωβρίου 2014

ΚΛΑΨΤΕ! Σταθάκης-Παππάς λένε ότι η κυβέρνηση βιάστηκε να βγει απ'το μνημόνιο ενώ αυτοί θα το σκίσουν κι όλα καλά! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Σταθάκης επεσήμανε ότι το «βιαστικό» σχέδιο της κυβέρνησης για έξοδο από το ΔΝΤ δεν το ασπαζόταν «η άλλη πλευρά»... η οποία προφανώς ασπάζεται τα «θα σκίσουμε τα μνημόνια, θα αυξήσουμε μισθούς-συντάξεις, θα ξανανοίξουμε την ΕΡΤ, θα διώξουμε ξένες επενδύσεις, θα επαναφέρουμε μισθούς-δωρα στο δημόσιο, θα διορίσουμε κόσμο, θα , θα  θα...» Εντάξει έχουν χάσει τη μπάλλα και μαζί τους οι ηλίθιοι που πιστεύουν τις δημοσιογραφικές παπαριές ότι οι αγορές μας δείχνουν κόκκινο επειδή ο Σαμαράς θα μας βγάλει απ'το μνημόνιο το οποίο ούτως ή άλλως είναι γνωστό ότι λήγει στο τέλος του χρόνου! Τι να πεις; Ένα μεγαλοπρεπές: 

Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ

             
Διαβάστε και τι δήλωσαν Σταθάκης και Παππάς:

Σταθάκης: «Η κυβέρνηση βιάστηκε να φτιάξει οδικό χάρτη εξόδου από το ΔΝΤ»

Αλληλοκατηγορούνται ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ για το αρνητικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί στις αγορές. Οι αγορές άλλαξαν στάση μετά το δημοσίευμα του Bloomberg που μετέδωσε τη δημοσκόπηση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με 6,5 μονάδες και ανέλυε την πολιτική του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, υποστήριξε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Αδωνις Γεωργιαδης.

«Δυστυχώς οι αγορές από δω και πέρα δεν ακούνε μόνο τον Σαμαρά, άκουνε και τον Τσίπρα. Όταν άκουνε όλες αυτές τις παλαβομάρες ότι θα ξηλώσουν τα πάντα αν έλθουν στην εξουσία τι περιμένετε να κάνουν οι αγορές;» διερωτήθηκε ο Αδ. Γεωργιάδης.

Απαντώντας, στον ίδιο σταθμό, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Σταθάκης υποστήριξε πως «η κυβέρνηση βιάστηκε να φτιάξει έναν δικό της οδικό χάρτη εξόδου από το ΔΝΤ. Αυτό όμως δεν το ασπάζεται και η άλλη πλευρά».

Κόντρα Μιχελάκη-Παππά με φόντο την προεδρική εκλογή

Μιχελάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα έπρεπε να στηρίξει την κυβέρνηση - Παππάς: Η διαλυμένη οικονομία δεν μπορεί να εξασφαλίσει την εμπιστοσύνη των τραπεζών

Συνεχίζεται η κόντρα μεταξύ στελεχών της κυβέρνησης και στελεχών της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με φόντο τη συγκέντρωση των 180 ψήφων για την προεδρική εκλογή. Σε συζήτηση που είχε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Μιχελάκης με το διευθυντή του πολιτικού γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου παππά, σε τηλεοπτική εκπομπή του Σκάι, σχολιάστηκε εκατέρωθεν η οικονομική κατάσταση της χώρας.




Την άποψη πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα έπρεπε να στηρίξει την κυβέρνηση αυτή τη δεδομένη στιγμή εξέφρασε ο βουλευτής και τέως υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης, λέγοντας: «Ο ΣΥΡΙΖΑ θα έπρεπε να στηρίξει την κυβέρνηση, όχι εμάς συγκεκριμένα, αλλά την προσπάθεια που γίνεται για τη διάσωση της χώρας. Στοχος της χώρας είναι να βγούμε στις αγορές και ο ΣΥΡΙΖΑ δημιουργεί πολιτική αστάθεια» σημείωσε για να προσθέσει: «Στόχος όλων πρέπει να είναι το καλό της πατρίδας, πέρα από τις διαφορές που έχουμε».

Ο κ. Παππάς, αναφερόμενος στις δηλώσεις του πρωθυπουργού περί εξόδου από το μνημόνιο ανέφερε πως «είναι αστείο να σχολιάζονται από τα διεθνή πρακτορεία οι δηλώσεις του κ. Σαμαρά στο καφενείο της Βουλής», για να συμπληρώσει πως «η διαλυμένη οικονομία δεν μπορεί να εξασφαλίσει την εμπιστοσύνη των τραπεζών και η χώρα δεν μπορεί να προβεί δεν σε οποιαδήποτε αποκατάσταση, έστω και δανεισμού της χώρας».

Επιβεβαίωσε για μία ακόμη φορά τη θέση του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στο μνημόνιο, ο κ. Παπάς, σχολιάζοντας: «Θα επιδιώξουμε νέα συμφωνία με τους εταίρους μας, αλλά εκτός τρόικας, καθώς δεν τασσόμαστε με την επιμονή της Μέρκελ σε αυτή την οικονομική πολιτική».